Last news in Fakti

21 Ноември, 2015 01:00 4 066 1

Lamborghini Huracan отново с драг рекорд

  • lamborghini huracan-
  • underground racing-
  • драг

Битката между американските тунери Underground Racing и AMS продължава с пълна сила. Отново обаче кърпичката е хвърлена от UGR с техния Huracan, който за разстоянието от 804 метра или половин миля успява да вдигне скандалната скорост от 384 километра в час. Мощността на този автомобил надхвъля границата от 2 300 конски сили. За разлика от AMS Alpha Omega, чийто интериор е претърпял значителни подобрения, тук промени за олекотяване не са правени. Гумите също са от разрешените за нормална пътна употреба за разлика от състезателните при автомобила на AMS. Външният вид този Huracan не подсказва с какво разполага "под капака".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АУДИ

    0 0 Отговор
    Друго си е да излизате с 85 рязко в лявата лента и ДА ОТНЕМAТЕ ПРЕДИМСТВО и след това да гледате ТЪПО в огледалото ААААА!!!???