Last news in Fakti

10 Април, 2016 11:00 4 454 3

Болид от Формула 1 срещу Супербайк

  • дейвид култард-
  • гай мартин-
  • формула 1-
  • супербайк

Битката мотор срещу автомобил съществува откакто са се появили тези машини. В последно време обаче автомобилите, които могат да се противопоставят на най-силните представители на двуколесните се броят на пръстите на една ръка. В този случай обаче ще покажем най-мощните състезателни машини на две и четири колела в ръцете на едни от най-известните пилоти в света - Дейвид Култард и Гай Мартин. Състезанието е с малко променени правила поради времената, които са поставяни преди това и следователно болидът от Формула 1 с Култард зад волана трябва да успее да направи четири обиколки, докато Мартин и неговият Tyco BMW S1000RR трябва да завършат три обиколки. Вижте как ще протече това състезание на една от най-известните писти в света - Силвърстоун.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Инфо

    0 0 Отговор
    А за гонката между полиция и надрусан и пиян шофьор на бенве, кога ще напишете?
  • 2 LISAN

    0 0 Отговор
    Кога пък сухарите от БМВ са правили състезателни мотори
  • 3 232323

    0 0 Отговор
    1000рр в момента е една от най-бруталните машини в класа си,качвай се на гилерата и не коментирай където не ти е мястото.