Last news in Fakti

19 Април, 2016 15:11 5 041 3

Продава се пикапът на Дейвид Бекъм

  • ford-
  • f-150-
  • пикап-
  • дейвид бекъм-
  • търг-
  • обява
Продава се пикапът на Дейвид Бекъм - 1

Аукционната къща Barons организира търг за продажбата на Ford F-150 от 2002-ра, принадлежал на футболната звезда Дейвид Бекъм. Очаква се цената на пикапа от специалната версия Harley Davidson да достигне между 10 и 12 хил. паунда (25 000-30 000 лв.).

Продава се пикапът на Дейвид Бекъм

Автомобилът се продава със свидетелство за регистрация с името на футболиста и сертификат, който доказва, че собственикът е бил именно Бекъм. От информацията към обявата не става ясно колко време пикапът е принадлежал на спортиста. Съобщава се единствено, че от тогава насам е бил препродаван три пъти.

Продава се пикапът на Дейвид Бекъм

Ford F-150 Harley Davidson се оборудва с 5.4-литров V8 с механичен компресор от напомпаната версия SVT Lightning, дефорсиран от 380 на 340 к.с. Четиристепенният автоматик предава въртящия момент на задните колела, а ускорението от място до 100 отнема 6.2 секунди.

Продава се пикапът на Дейвид Бекъм

Модификацията Harley Davidson се произвежда от 1999 до 2013 г. и се отличава с мощните двигатели, луксозното изпълнение на интериора и дизайна в стила на легендарните мотоциклети от Милуоки.

Продава се пикапът на Дейвид Бекъм

Продава се пикапът на Дейвид Бекъм

Продава се пикапът на Дейвид Бекъм


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бацоа маала

    2 0 Отговор
    Единственият кандидат от България за него се очертава да е само Гацо Бацо понеже е мандръсал ВикитУ в него, а сега му трябва да вози картофи и пийЕне ;)
  • 2 onq s konq

    0 0 Отговор
    Голяма работа, като бил тоя смотан дарак на бекъм!
    Като има балъци да купуват опърдян ф-150!
  • 3 Незнам

    0 0 Отговор
    Мерси...той горкия пикап е скъсан от концерти - купувача ще е 4-ти собственик...и с тоя 4-степенен автомат...
    Цената щеше да е добре ако си 2-ри собственик...примерно