Last news in Fakti

4 Май, 2016 01:00 14 523 7

Драг - Mercedes-AMG A 45 срещу BMW M2

  • mercedes-amg a45-
  • bmw m2-
  • драг-
  • 402 метра

Едва ли има други две автомобилни марки, които могат да се похвалят с вековно съревнование. Джентълменската битка вече има десетки войници и най-новите и малки попълнения, които си отговарят са щутгартския хечбек A45 AMG и купето от Мюнхен - M2. Единият автомобил има повече мощност - 381 конски сили и 475 нютонметра и задвижване на четирите колела, което на практика би трябвало да му даде голямо преимущество. Другият автомобил е с мощност от 367 конски сили и 465 нютонметра и е представител на задното предаване, като той има леко намаление в теглото. В сравнението на писта, което ви пуснахме наскоро случило се на Хокенхайм, M2 бе победител с разлика от 1.5 секунди, но тук характеристиките са на страната на Mercedes.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BRABUS

    1 2 Отговор
    Въпреки,че тръгва по-рано,това синьо недоразумение с "портокалов" заден капак няма никакъв шанс!

    Коментиран от #2, #6

  • 2 Никой

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "BRABUS":

    Защо феновете на БМВ и Мерцедес все обичат да си мерят п****те. Тотално различни коли. Какви са тия сравнения не знам. Ако искаш практичен хечбек за всеки ден и сезон ще си вземеш А класата, а ако искаш забавна кола с характер, ще си вземеш М2ката. Тва е.
    И М2 ще победи на сух драг. На старт, особено при тези условия, 4х4 помага, но нагоре вече само пречи.

    Коментиран от #4

  • 3 БГБГ

    1 2 Отговор
    Най-смешното е, че тукашните фенове на BMW и Mercedes (и ауди) имат 15-20 год. такива за по няма и 4000 лв. и като цяло са по-големи фенове на чалгата и служат за посмешище на обществото.
  • 4 Mercedes-Benz

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Никой":

    Въпреки че съм фен на Бенц съм абсолютно съгласен с теб. Ако имам възможност едното за града, а другото за "FUN" това беемвенце като концепция ми харесва супер много особено ако е ръчка......
  • 5 дискретен герой

    0 0 Отговор
    Сигурно ако се чуваш от страни какво приказваш и какво пишеш, ще ти е супер забавно и смешно!!!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 onq s konq

    0 2 Отговор
    Това са туристически коли,а не драгстери и подобно състезание на 400м е просто недомислица,особено когато една от колите е 4х4.Абсолютно сигурен съм че още в първият завой БМВ ще навакса закъснението,а на края на обиколката на пистата ще бъде недостижимо напред поради лекотата си и много по-прецизното си стоене в завоите!