Last news in Fakti

16 Май, 2016 01:00 5 739 11

AutoCon 2016 - Лос Анджелис

Това видео дело на R1 Concepts ще ни преведе през огромното разнообразие от тунинговани улични автомобили събрани на феста AutoCon провеждащ се в слънчевия калифорнийски Лос Анджелис. Ограниченият брой американски автомобили се дължи на простата причина, че там европейските и японските машини малко или много се смятат за екзотика. Единствено можем да ви препоръчаме в тази неделна нощ е да увеличите звука и да се насладите на тази седем минутна красота.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1

    0 2 Отговор
    Оня с коня дали ще участва на феста АутоКон, с тунингован фаетон......

    Коментиран от #2

  • 2 нагазаки

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от " ":

    Баба му и Дядо му основали Америка няма как да не участва
  • 3 onq s konq

    2 0 Отговор
    Добър ден! На съскаштите коментатори по долу мога само да кажа че ЩЕ УЧАСТВАМ КАДЕТО СИ ИСКАМ! И да баба ми може и да е била лека жена , а дядо ми рибар, НО не са ОСНОВАВАЛИ РУСИЯ, а АМЕРИКА!!! , русофилски подлоги такива! Основавайте си велика българия ако искате, но да знаете едно: САЩ ще пребъде завинаги!!!

    Коментиран от #4, #7

  • 4 нагазаки

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    Луната лунатаааааааа те зове Ти си продажно к....е Ако не беше Русия сега щеше да вдигаш сапуна от земятя на някой бей в хамама/турската баня/Нямам нищо против баба ти но по добре да не беше срещала дядо ти рибара Кандидатствай за следващата мисия на НАСА и не се връщай основи колония на Бастуните на Луната
  • 5 БАЙ ГАН4О

    0 0 Отговор
    ох ах s kong обясни ми моля те ,как проститутка и рибар са основали континента Америка и по то4но северна или южна
  • 6 асд

    1 0 Отговор
    Леле малелелейййй!!!!!!

    Ужас и безумие и неграмотност - "ще ми преведе", "ограничения брой", повечето запетаи липсват. Как може в толкова малко текст да има толкова много грешки!
  • 7 656

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    Каква марка ти е коня
  • 8 Керкенез

    0 0 Отговор
    Видех неколко немЦки кошника, бенве, мерцедес и порше!
    Сини боклуци!
  • 9 Bat Sande

    0 0 Отговор
    Ездачо след като баба ти е била лека жена, от къде си сигурен кой е дядо ти?
  • 10 tost

    0 0 Отговор
    Ако на някой му липсва емблемта на БМВ ,да отиде на изложението и ще я намери закачена на Оня с файтона,а иначе бащите много но майкаму една а ризултата ............трола с коня ;)
  • 11 Волен Сидеров

    0 0 Отговор
    красиво + любов