Last news in Fakti

21 Май, 2016 01:00 10 245 3

Три броя Nissan 370Z Nismo за токийската полиция

  • nissan 370z nismo

След италианските Карабинери и токийските им колеги ще могат да се похвалят с няколко спортни автомобила за изпълняване на служебният им дълг. С три екземпляра от купето на NIssan - 370Z минали през тунинг подразделението им Nismo те ще са подготвени за екстремни случаи. Задвижван от атмосферен V6 двигател с вътрешни означения VQ37VHR автомобилът има мощност от 350 конски сили и 374 нютонметра при тегло от 1466 килограма. Освен него окачването на автомобила е пренастроено и предоставя повече контрол и стабилност. Външно автомобилът се отличава с по-агресивни предна и задна броня, 19-инчови джанти RAYS, а за спирането отговарят четирибутални апарати отпред и двубутални отзад с нови по-големи дискове. Автомобилът е естествения наследник на култовия 240Z.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Иванов

    0 0 Отговор
  • 2 мъжкар

    0 0 Отговор
    Доста мощни коли дано полицаите които ще гикарат да са добре обучени да шофират мощни автомобили щото това не е да шофираш някоя умряла астра или някой китайски боклук като техните тук при тази кола грешката се допуска само един път.
  • 3 мъжкар

    0 0 Отговор
    Типично японска направия свързана с олекотена конструкция и евтини пластмаси.