Last news in Fakti

12 Юни, 2016 07:15 13 760 4

Porsche 911 GT3 и BMW M4 GTS на Хокенхайм

  • bmw m4 gts-
  • porsche 911 gt3-
  • хокенхайм

Едни два различно изглеждащи автомобила могат да бъдат невероятно близо на пистата. От едната страна е двуместния титан на пистите и състезанията в почти най-мощната му и бърза атмосферна форма - Porsche 911 GT3. То разполага с 3.8 литров двигател и мощност от респектиращите 475 конски сили и тонове сцепление в комбинация с ниско тегло. От другата страна е едно четириместно купе - BMW M4, което се смята от много критици по света за най-близкото до управление и контрол до 911, колкото и да е странно това на много от нас. Тук е в най-тежката си версия - GTS, която освен, че е с принудително пълнене разполага и с 493 конски сили и значително повече въртящ момент, като това е подплатено и с полагащото му се окачване и настройки. На дългото 20.8 километра "мерило" Нюрбургринг, двата автомобила се разделят от ниските 3 секунди, но тук разликата достига само части от една. Вижте как тези две хапещи пистата виртуозни машини се справят с късата конфигурация на световноизвестната Хокенхайм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичу Ади

    3 1 Отговор
    Титан на пистите, респектиращи 475к.с., тонове сцепление,.....което се смята от много критици по света за най-близкото до управление и контрол до 911, колкото и да е странно това на много от нас???, най-тежката си версия, в комбинация с ниско тегло, подплатено, ниските 3 секунди, части от една, хапещи пистата виртуозни..... Това прилича на извадка от някой художествен роман, а не на статия за автомобили. Писателя е по-добре да се ориентира към друг жанр. Тук няма кой да се впечатли от литературните му похвати.

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Кобрата

    2 0 Отговор
    И двата автомобила са уникални, щеше да е добре да добавят и един километраж, за да виждаме с колко километра се движат по време на обиколките
  • 4 hmm

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Чичу Ади":

    Прав си ей сега ще налазят разбирачите и комплексарите. :)