Last news in Fakti

26 Юни, 2016 12:30 21 614 8

G-Power напомпа и BMW X5M

  • bmw x5m g-power

Когато в името на тунинг компания присъства думата "мощност", обикновено това е главната им насока, а при някои, като немците от G-Power това се е превърнало във фикс идея. След "назобването" на X6М, сега те са нахвърлили и на братовчеда му Х5М, който в оригинално състояние разполага с немалкото мощност от 575 конски сили и 650 нютонметра.

Предходното предложение на компанията бе с мощност от 700 коня и 905 нютонметра, а новото им вече достига до 750 конски сили и цели 980 нютонметра въртящ момент. Това е постигнато благодарение на нови по-големи турбокомпресори, препрограмиран контролен блок и нова титаниева изпускателна система, която освен мощност намалява и теглото с общо 23 килограма. 

С тези показатели автомобилът се изстрелва на класическата драг отсечка от 402 метра само за 11.5 секунди - близо до границата на супер спортните автомобили. Впечатляващ резултат за SUV тежащо цели 2275 килограма. Максималната му скорост вече надхвърля границата от 300 км/ч. Визуалната промяна се отнася само за новите 23-инчови джанти, а за стабилност вечесе разчита на коилоувъри GX6M-RS.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Николай

    2 2 Отговор
    Брутална ...
  • 2 Роман Ценов

    2 1 Отговор
    Прелича на кола циганска мечта тоя карбон.

    Коментиран от #3, #4

  • 3 мммдааа

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Роман Ценов":

    А, бе дърто,сам каза,че си 68 годишен, как може да си отваряш уста и да коментираш неща, които за теб са като среща с извънземни. Махни тази грозна и остаряла 124-ка, че и зомбитата, дето имат повече зъби от ще ти се смеят! Колко пъти съм ти казал да не пишеш глупости, защото целия форум мирище на нафталин!

    Коментиран от #5

  • 4 Адолф

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Роман Ценов":

    Ти май си много наясно с това какво мечтае циганина щом ти "прЕлича" на циганска мечта.....май не си Роман, а Ром Ценов? Търкалай конската каруца и недей да знаеш много.

    Коментиран от #6

  • 5 Роман Ценов

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "мммдааа":

    Щом форума мирише на нафталин що пишеш.

    Коментиран от #7, #8

  • 6 Роман Ценов

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Адолф":

    А ти от келешите и цигани фенове на бмв ли си.Просто знам ,че циганите обичат бмв.Така ,че като незнаеш не коментирай.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 мммдааа

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Роман Ценов":

    щот коментарите ти миришят на нафталин, на 68 години по-добре играй лотария и се въздържай от ненормални коментаи!