Last news in Fakti

2 Юли, 2016 19:54 13 028 2

Mercedes-AMG в следващия Transformers

Режисьорът на поредицата Transformers - Майкъл Бей, обяви в twitter, че автоботът с името Drift се завръща. Вместо хиперкара Bugatti Veyron, той ще влезне в кожата на прясно представения на Фестивалът на скоростта Гудууд, Mercedes GT R. Машината ще се отличава с черен екстериор с червени акценти, като той включва и нови различни джанти. 

Следващият епизод от фантастиката ще излезе на екрана през 2017-та и ще носи името "Последният рицар". Пълният кастинг за филма не е ясен, но със сигурност в него ще участват Марк Уолбълг, Антъни Хопкинс, Изабела Монер и Тайрийс Гибсън. Питър Кълън пък ще бъде гласът на Оптимус Прайм.

Любимият Bumblebee - жълто-черното Chevrolet Camaro, отново ще бъде на екрана, като основен персонаж. Той обаче няма да бъде в заводски вид, а ще притежава значително количество карбонови детайли и нов широк бодикит. 

GT R се задвижва от същия 4.0-литров V8 битурбо двигател, но при него мощността е увеличена на 585 конски сили и 700 нютонметра въртящ момент. Ускорението от 0 до 100, той извършва за 3.6 секунди, а максималната скорост достига 320 километра в час или 200 мили. Новите аеродинамични детайли го доближават значително до състезателния GT3 автомобил.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВЧЕ

    0 1 Отговор
    Oт мерцедес и име не могат да си измислят, ами откраднали от НИСАН GTR!
  • 2 Нафарфорий

    1 0 Отговор
    Чадо мое, а ти знаеш ли, че преди Нисана е имало други, по-яки спортни коли с модел ГТР? Даже имаше и един такъв Гоуф. Така, че да откраднеш откраднатото не е кражба! Вземи прочети малко, па тогаз пиши глупости!