Last news in Fakti

5 Юли, 2016 07:15 2 730 0

Ще има и хибриден Ariel Atom

Един от най-малките световни автопроизводители създаващи едни от най-лудите автомобили - Ariel Motors, скоро също ще навлезе в хибридната епоха. Във връзка с постоянно затягащите се еколични норми и стандарти, за модела си Atom, те са предвидили и хибридно задвижване, като технологията за това ще дойде от японците от Honda. 

Бъдещия хибриден Atom обаче, не значи, че оставят на страна бензиновите си лудории безучастни и се очаква дори по-мощен Atom. Само небрежно ще споменем, че сегашният Atom 500 има мощност от 500 конски сили и тегло от 550 килограма. 

Според изпълнителния директор Саймън Саундърс хибридното задвижване ще повлияе на представянето само и единствено в положителен аспект. Всички основни модели пък ще преминат към стандарта Euro 6. Не е изключено и скоро да има напълно електрически Ariel, но предполагаме, че това ще стане след достатъчно разработване на технологиите и съответно намаляване на цената до по-достъпни нива.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА