Last news in Fakti

23 Октомври, 2011 10:14 2 853 1

Morgan "обновява" Plus 8

  • morgan-
  • plus 8

Шепа собственици на Morgan са били уведомени, че култовата британска марка планира нова версия на Plus 8 за автосалона в Женева догодина. Освеженият ретро роудстър с дървено шаси щял вече да се продава с... джанти от Series IV Aero 8 и климатик, а за мързеливците бил предвиден автоматик вместо механична трансмисия.

Механични изменения по автомобила, за чиято доставка се чака по няколко години, не се предвиждат. За сметка на това Plus 8 ще може да се поръчва в цели осем цвята, а за интериора е предвидена богата гама от дървени декорации.

По данни от форума на TalkMorgan.com базовата цена на "модернизирания" британски класик ще бъде малко повече от 71 000 паунда без данъци и такси. Все още няма сведения какъв тираж от модела ще бъде произведен, но от компанията надали кроят пъклени планове да наводняват китайския пазар.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 330i

    0 1 Отговор
    голям капан за гърли ще е? почти като моят