5 Октомври, 2016 07:15 4 819 1

The Grand Tour ще има най-грандиозната първа сцена

Новото шоу на колосите Джеймс Мей, Ричърд Хамънд и Джеръми Кларксън ще счупи рекордите със своята откриваща сцена. Според източници, тя ще струва колосалните 3.2 милиона долара и ще включва шест изтребителя, 150 автомобила, близо 2000 фена на автомобилите и още акробати и каскадьори. С нея, те наистина ще подчертаят името на новото шоу.

Триото явно иска тотално да зарови бившите си началници и настоящи конкуренти от BBC, а Amazon явно са им дали пълна свобода да го направят. От това, ние зрителите ще можем само да бъде облагодетелствани. 

Началото на първия сезон, който ще включва общо 12 епизода ще бъде открито на 18-ти следващия месец, като сериите ще се излъчват по една за всяка следваща седмица.

За да ви припомним, какво се задава, отново ще прикачим трейлъра на The Grand Tour, който споделихме с вас съвсем скоро.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Msux

    1 0 Отговор
    Супер много съм доволен :)