Last news in Fakti

31 Октомври, 2016 07:15 7 901 3

Електромобилът Faraday Future наближава

  • faraday-
  • future

Много новосъздадени компании се борят за собствен електрически автомобил, но малко от тях го постигат наистина. По това загатващо видео можем да потвърдим, че Faraday Future са на крачка от успеха. За това още може да говори и строящия им се производствен комплекс близо до Лас Вегас в щата Невада.

Формите говорят за малко по-нисък от Tesla Model X кросоувър, който притежава изчистени линии, а и пистата Сонома е синоним на добро представяне, което същевременно да бъде конкурентно на автомобила на Илон Мъск, който преди дни засекохме по софийските улици. От скромното, което можем да видим, дизайнът по-скоро напомня за автомобил с двигател с вътрешно горене, което ще се приеме много по-лесно от масата.

Премиерата на автомобила, едва ли ще се случи по-рано от ежегодното технологично изложение CES в Лас Вегас в началото на следващата година, но все пак очакваме още тийзъри. 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 1 Отговор
    Клипчето е анимация от която нищо не се вижда. Що се отнася до ТЕСЛА, скоро няма да има конкурент. Първия винаги печели. Дано да конструират и народна версия.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 ne е

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "незнайко":

    Клипчето не е анимация, а забързани кадри, но иначе си прав, че почти нищо не се вижда.
  • 3 некойси

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "незнайко":

    Споко, след има-няма 10 г. отиваме да гледаме уникати в горубляне :)