Last news in Fakti

7 Ноември, 2016 07:15 7 770 1

Dodge Ram чупи рекорди на "Ринга"

Един от най-известните и обичани пикапи по света е "овенът" - Dodge Ram. Първото поколение на модела се появява през далечната 81-ва година и от тогава насам, той превзема нови и нови фенове. Оказва се обаче, че в Европа има значително количество от тях и рекордът на Гинес постигнат в съботния ден го доказва.

Първоначално цели 1317 собственици заявяват участието в парада, но до рекорда официално стигат 1152 автомобила. За да се събере на едно място цялата тази армада от огромни пикапи, те избират пистата Нюрбургринг - малко странно, но едва ли има място, което може да побере толкова много и то значителни по размери машини.

Подобрението е двойно на предишното - 638 автомобила се събират през миналата година в Салтило, Мексико. Това ни напомня за рекорда на Ford, който бе осъществен преди няколко месеца у нас, като автомобилите бяха събрани на прясно отворената северна дъга на околовръстното шосе в столицата.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 YAMAHA

    0 0 Отговор
    Яката работа