Last news in Fakti

15 Ноември, 2016 07:15 1 365 0

Jaguar загатна за електрически SUV на LA Auto Show

Английският производител Jaguar загатна в Twitter за електрически SUV, който ще бъде представен на автосалона в Лос Анджелис, който започна вчера. Поради часовата разлика обаче, очакваме да имаме повече около него в утрешния ден. Според досегашната информация, автомобилът няма да има нищо общо с F-Pace ище използва изцяло нова платформа. 

Името за прототипа, което обикаля из мрежата е Е-Pace и се предполага, че ще има мощност от около 350 конски сили, която ще бъде захранвана от 70 kWh литиево-йонна батерия и ще има обсег от приблизително 500 км. Платформата се очаква да позволява и хибридно задвижване включващо и плъг-ин версия.

Нашата гледна точка е, че най-вероятно става дума за електрически F-Pace, защото автомобилът се котира много добре и единствената насока за развитието му е хибридна и електрическа установка. Повечето конкуренти компании като BMW, Audi и Mercedes са предприели точно този подход, защото разработването на изцяло нов модел изисква значително финансиране. 

Join us for exciting news from the LA Auto Show. 8.30pm PST, 14th November. pic.twitter.com/twJVmqtr7P

— Jaguar (@Jaguar) November 14, 2016


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА