28 Ноември, 2016 13:27 11 923 21

Рекордни продажби за BMW

  • bmw-
  • продажби
Рекордни продажби за BMW - 1

Продажбите на BMW Group автомобили са по-високи отколкото когато и да било през октомври. Анализатори отчитат, че този ръст се дължи основно на Х-моделите на марката. През първите десет месеца на годината са продадени 1 646 743 BMW автомобила по целия свят, с 5.5% повече, отколкото през същия период на миналата година.

През октомври са били доставени общо 166 805 BMW автомобила на клиенти, което представлява увеличение от 1.1% за година. Глобалната SUV тенденция продължава да се отразява в силен ръст на продажбите в рамките на BMW X семейството.

Продажбите за октомври на BMW X1 са се увеличи повече от двойно спрямо същия период на 2015 г. с общо 21 072 продадени екземпляра по целия свят (+ 139.1%); месечните продажби на BMW X3 се увеличили с 5.1% до общо 12 533 екземпляра, докато продажбите на X5 са нараснали с 4.9% (14 203).

Една година след старта си, флагманът на марката BMW Серия 7 бележи ръст на продажбите от 79.0% през октомври, с общо 5664 екземпляра доставени на клиенти по целия свят. През първите десет месеца на годината продажбите на BMW Серия 7 са в размер на 47 416 (+ 67.2%), превръщайки шестото поколение на Серия 7 в най-успешното по продажби в първата година след лансирането й.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мм84

    23 11 Отговор
    Когато цифрите говорят, хейтърчетата мълчат :)

    Коментиран от #5

  • 2 гост

    9 9 Отговор
    Какви цифри какви пет лева - претендент за спортист , с най - добри продажби за джип . Дано ферери не вземат да пуснат пикапи , а ламборджини баничарки , че съвсем ще се объркам
  • 3 бееее

    22 12 Отговор
    Ония ден гледам продават ги в еМАГ, както е тръгнало скоро и в Лидъл :)))
    Мнооо се харчат, мечта на всеки комплексар с "пари" :)
  • 4 tost

    7 2 Отговор
    До бееее:
    Недей така,че оня с коня ша се ""обиди";)
  • 5 Никой

    4 7 Отговор

    До коментар #1 от "мм84":

    Само пропусна да добавиш , че тези цифри са всъщност под 1 (един) процент от световните такива , тоест рекордите за БМВ за много далече от световните такива .
  • 6 dasfasf

    2 7 Отговор
    Da pretendent 6te e za sportist kato zleze nqkoiq M-ka i gi ma4ka vsi4ki v klasa si 4e i sportqgi kato lambo i ferrari a ti zemi se obrazovai malko.Kato cqlo vij gamata na audi i mercedes.I nakraq pro4eti nqkade lambo specialno s kakvo sa po4nali i kakvo pravqt sega
  • 7 AUDI

    7 9 Отговор
    Карането на бмв за 99.9% от вас е за гъзария! То е като атомна физика за овчар-нямате никаква представа как се кара ,кога ,защо ,какво се случва с колата и т.н. Според мен сте най-опасните участници в движението ,най-вече ЗИМАТА!

    Коментиран от #8, #9, #15

  • 8 Трифонов

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "AUDI":

    Щом този поглед на нещата, те кара да се чувстваш по-добре...
  • 9 мм84

    14 0 Отговор

    До коментар #7 от "AUDI":

    Колега ако една кола е добре подготвена за зимата и предкормилното устройство има малко акъл в главата няма да са опасни за останалите. В БГ се карат БМВ-та на по 20+ години в лошо техническо състояние, масово собствениците не могат да си позволят хубави зимни гуми и спестяват от важни консумативи като накладки, дискове и прочие. Тук се говори за нови автомобили. Куатрото вече не е особено по-добро от останалите 4Х4 системи. Миналата година станах свидетел как БМВ 535 хд дърпа А6 закъсало в София при това в не особено тежък сняг. Всичко е въпрос на подготовка и елементарни умения за шофиране.
  • 10 вес

    5 0 Отговор
    Ще е истински поучително, а може и забавно, кой знае. Когато коментирате луксозни автомобили да споменавате и какво карате вие самите!
  • 11 УБЩ

    18 9 Отговор
    За тях може да си е рекорд
    но в сравнение с другите марки са доста назад в продажбите
  • 12 Мишо

    7 4 Отговор
    Качествена марка !!!
  • 13 ВИНАГИ С ПО НИСКА ЦЕНА ОТ МЕРДЖАНА

    6 10 Отговор
    ПЪЛЕН БОКЛУК НАЙ НОВИЯ ИМ ХИБРИД МИНАВА ЕДВАМ 20 КМ. НА ТОК ПЪК ИНАЧЕ КВИ ФАНФАРИ НАДУВАХАААА
  • 14 ГЪЗАРИЯТА НЯМА ЛЕК

    3 4 Отговор
    Ами да Балъците нямат СВЪШВАНЕ.
  • 15 Реалист

    6 3 Отговор

    До коментар #7 от "AUDI":

    Вагените да не се обаждат когато говорим за коли доставящи удоволствие от шофирането. В тоя живот има и адреналин - колата, както и жената, трябва да те радва още с първия поглед. Карай си Вагена и си трай. И най-добре само в събота като отиваш на село за компоти.

    Коментиран от #19

  • 16 Кирето

    1 7 Отговор
    BMW или на немски (bleib mir in Werkstatt) са гола вода.
  • 17 Тон

    6 2 Отговор
    Пресен пример от тая вечер в София, вална малко снежец и две л..ненца с бе еН ве влязоха със задницата в едно заведение! Типичен пример за бе еН ве "драйвърчета" !
  • 18 ВАГ пластмаси

    6 2 Отговор
    Карайре си пластмасовире аудита с ниско качествена изработка...изтрити копчета изпотрошени щипчици и скърцащи кори и не се обаждайте когато се говори за коли!
  • 19 AUDI

    2 5 Отговор

    До коментар #15 от "Реалист":

    Карал съм и бмв-та и мерцедес-и........доста са дебило-малоумни на сняг (полу-неуправляеми а за почти всички от вас- съвсем).................но винаги има реалисти (ЗАБЛУДЕНИ) :) ПРОБЛЕМА Е ЧЕ СТЕ ОПАСНИ ЗА ДРУГИТЕ!!!

    Коментиран от #20

  • 20 НекЪФ пич

    3 2 Отговор

    До коментар #19 от "AUDI":

    Пич, говориш глупости ! Карал съм 2 модела БМВ и не съм имал ядове зимата. Всичко зависи от задкормилното устройство. Лоша кола няма, само лоши водачи :). Лек и успешен ден ! И карайте внимателно :)
  • 21 гте

    1 0 Отговор
    нищо ново.....бмв си остава най-доброто, което с пари може да се купи. колкото повече квичите обратното,толкова сте по-смешни!