Last news in Fakti

27 Ноември, 2011 09:55 5 305 2

Jaguar тества комби версия на XF

  • jaguar-
  • xf-
  • карл-петер форстер-
  • tata motors

Папараци засякоха Jaguar със силен камуфлаж в задната част. Автомобилът представлява комби версия на модела XF. От компанията даже са решили да разсекретят името на тази модификация. Универсалът ще се казва Sportbrake, а името е изписано върху автомобила.

Едновременно с това от Jaguar обявиха, че за модела има направена страница в Twitter, където за вбъдеще ще се публикува информация за новото комби. За първи път за разработката на такъв вариант на Jaguar XF се заговори в средата на миналата година.

Тогава Карл-Петер Форстер, изпълняващ по онова време длъжността ръководител на Tata Motors, заяви, че марката Jaguar, която е собственост на индийците, обмисля разработката на универсал.

За автомобила, който вече преминава реални пътни тестове, обаче не се знае много. Предполага се, че ще е по-дълъг от седана, а обемът на багажното отделение ще е приблизително равен на този на инголщатския конкурент Audi A6.

Немският модел разполага с вместимост на товарния отсек при разгънати задни седалки от 565 литра, което се смята за своеобразен еталон при комбитата от този клас. Очаква се официалният дебют на Jaguar XF Sportbrake да се състои през пролетта на следващата година в Женева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 микй

    1 0 Отговор
    аборт
  • 2 Kobester

    0 0 Отговор
    Ужас, спрете се с тия комбита.