Last news in Fakti

1 Юни, 2017 21:11 4 495 3

Верстапен срещу Рикиардо с каравани?

Верстапен срещу Рикиардо с каравани? - 1

Най-величествения шампионат в моторните спортове - Формула 1 има своето ново поколение и в него влизат Даниел Рикиардо и Макс Врестапен, макар и да имат чувствителната разлика от осем години помежду си. Освен пилотирането в кокпита, те естествено си търсят и други начини за забавление и в това видео ще видим едно доста оригинално такова. Караваните принципно се използват за почивка в някой крайбрежен къмпинг, но пилотите са решили да ги изправят на пистата теглени от две машини на Aston Martin. В състезанието определено не липсва адреналин и на няколко пъти нещата минават на косъм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 реднек

    0 0 Отговор
    Съвсем естествено се получи едно съвсем лекичко Camper Trailer Demolition Derby.
  • 2 гамена

    1 0 Отговор
    Еееееей този Даниел Рикиардо много ме радва, най-хумористичния пилот в F1 Верстапен трябваше да му пие от обувката, хахахаха
  • 3 Анонимен

    1 2 Отговор
    Дайте на на Джеймс Мей, Ричард Хамъмд и Джереми Кларксън да карат и тия каравани след 200 метра няма да съществуват :D