Last news in Fakti

17 Септември, 2017 01:22 2 476 1

Дрифт от извора, но по женски - с Авано Кисараги

За тези, които знаят, какво означава думата "дрифт", то те най-вероятно са наясно и къде възниква той - в страната на изгряващото слънце - Япония. Той е завладял изключително много хора в страната и както знаем те са едни от малкото, които наистина могат да се посветят на едно нещо и да го желаят през целия си живот. Този сравнително нов и изключително популярен моторен спорт обаче, е популярен и сред дамите, като в Япония те имат и собствен шампионат наречен D1 Ladies League. В това видео, ще видим как си прекарва времето една от участничките в него - Авано Кисараги със своята Toyota Chaser, който използва същия този митичен и желан двигател на Supra - шестцилиндровия редови 2JZ-GTE.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    На мен ли така ми се стори или е вярно? Тези момичета в кадъра от 5.04 минута, са плоски като сликува гума. Само косата им показва, че са от другия пол!