Last news in Fakti

19 Септември, 2017 07:15 2 642 2

Конкурент на AMG и M от Maserati

Италианските класически производители постепенно се предадоха и почнаха да създават SUV автомобили. Една от компаниите, които трудно взеха това решение бяха Maserati, но дългоочакваното Levante вече е факт. Автомобилът не показа нещо зашеметяващо, но явно това ще се промени или поне тези снимки говорят за тогава промяна.

Причината е, че най-вероятно се задава спортна версия, която ще получи същото като седана Quattroporte означение - GTS. При него, това означава 3.8-литров V8 битурбо с мощност от 570 конски сили и 700 нютонметра. Не очакваме автомобилът да покаже по-добри постижения от тези на именитите си конкуренти, но очакваме да има един от най-приятните двигателни звуци, които са типични за италианците. Този модел може да отбележи и фейслифта на поколението, който се очаква през следващата година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БМВ ВИАГРА и чалга до откат

    8 7 Отговор
    УХх, тва колко ЧАЛГА ЩЕ ПОЕМЕ Дедеееее Сузанита още не е изпяла албумите, дето ще му ходят на това леке!
  • 2 Стефан

    0 1 Отговор
    Всичкото му е хубаво само да видим колко километра ще изкара преди да се развали