Last news in Fakti

25 Септември, 2017 21:00 2 009 3

Колко нисък може да е един пикап

Пикапите са любимото превозно средство на огромна част от американците и както всеки друг клас машини, те обичат да ги модифицират. Най-популярни, разбира се са офроуд подобренията, а след тях са тези искащи чудовищно ускорение на асфалт, но има и други фенове, които искат лъскави машини, с които да се разхождат из града и да събират погледи. Повечето от третия тип обичат ниските машини, но това, което ще видите във видеото е отведено до екстремното. Машината е екипирана с въздушно окачване и вярваме, че за нормално ползване се повдига и тук просто искат да покажат максимума.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еколог

    1 2 Отговор
    Тежестта на BRC газовото оборудване е обратно пропорционална на силата с която амортисиорите държат автомобила, т.е. с тежестта на BRC оборудването пропорционално се намалява разстоянието от земята до долните граници на превозното леко или тежкотоварно средство. Изключение от правилото са Газките.
  • 2 Волвар

    2 2 Отговор
    Всяко нещо, освен мощността трябва да се пипа с мярка. Тази кола всъщност не изглежда добре, защото центърът на окръжността на джантите е прекалено силно изместен спрямо центъра на овала на калниците. Така изглежда премазана, като изнасилена от носорог.
    А искрите можете да постигнете нарочно. Питайте тези, дето правят запалки.
  • 3 niki

    0 0 Отговор
    Остави я насред махалата да видиш след два часа колко ниска може да стане.