Last news in Fakti

27 Септември, 2017 20:08 3 036 6

Lamborghini тепърва започва

Епичния Huracan Performane отбелязва началото на създаването на редица хардкор модели на компанията от Санта Агата, Болонезе. Според Маурицио Реджани, разработването на състезателния автомобил Super Trofeo Evo, който бе представен преди броени дни, ще повлияе директно върху уличните модели на компанията.

Този автомобил бе разработен от подразделението Centro Stile и производителите на състезателни болиди Dallara, като за него Реджани споделя, че резултата при Super Trofeo Evo е, че те се са се научили да съдадат автомобил с впечатляваща аеродинамика, но без компромиси в дизайна и стила. От своя страна Силвестро Д'Амико - изпълнителния директор на моторспорт подразделението споделя, че ще има повече обмен на информация и технологии, както и това, че компанията иска да разшири присъствието си в моторните спортове с участие в Световния шампионат по издръжливост.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 истината

    4 5 Отговор
    Почти , като жигулка .
  • 2 Тони

    13 8 Отговор
    Супер е!
    Когато жълтите направят нещо подобно, всъщност не когато.
    Жълтите никога няма да направят нещо толкова красиво -те са по икономията, пластмасата и тънката ламаринка.

    Коментиран от #5

  • 3 Obey

    14 1 Отговор
    Тони,Тони....ние какво правим?!
    Жълтите са си добре...няма какво да ги мислим...те могат да спират да работят и произвеждат и пак..ще са добре....а ние...
  • 4 Адриянов

    3 1 Отговор
    Много ми е ниско...... Как да си отидеш за риба с него ?
  • 5 незнайко

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Тони":

    Когато ЛАМБОРГИНИ направят влак МАГЛЕВ , тогава може и да станат толкова велики !!! Японците са "извънземни" и никой не може да ги стигне !!!
  • 6 Баварец вадя от гараж

    0 0 Отговор
    Това е другата ми ежедневка след бавареца