Last news in Fakti

4 Октомври, 2017 21:00 5 324 10

Koenigsegg готви нещо впечатляващо

Шведската компания, която показа на света, че малките фирми могат да разработват нововъведения, които да променят света на автомобилите готви отмъщение на Bugatti Chiron. В страницата си във Facebook те пуснаха една снимка озаглавена 0-400-OMG, което трябва да остави постижението на френската компания от 42 секунди в историята. Автомобилът, който ще бъде отговорен за него е модела Agera, която с нейните 1360 килограма е значително по-лека от тежащия близо два тона Chiron. Не знаем обаче, дали става въпрос за версията RS или за One:1, но и двата автомобила имат мощност от 1360 конски сили.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    13 16 Отговор
    Тфа гори повече масло от моя тдс а мойто бута яко масло така да знаете фсе пак бмв означава барка масло с вода

    Коментиран от #5

  • 2 123

    1 3 Отговор
    Пльос!
  • 3 Кольо Камиона

    15 4 Отговор
    Кога ще видим прасето Chiron на Ринга???

    Коментиран от #7

  • 4 Алфа Ромео

    14 2 Отговор
    Ако чакаш рекорди на Ринга от това двутонно прасе Чирона най-вероятно няма да стане.
  • 5 Име като гост

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    На .............................!
  • 6 dsadas

    1 0 Отговор
    Залагам на 32 секунди
  • 7 Юрген

    10 5 Отговор

    До коментар #3 от "Кольо Камиона":

    Съвсем скоро, но никога няма да видиш гюлето GT-R да слезе по 7.08 мин. Като Порше и Ламбо вече са с по 20 сек по-бързи от японския леген.
  • 8 Някой

    9 0 Отговор
    Само плюете. Ако ви дадат какъвто и да е суперкар ще го карате, ама като не можете да си го позволите - легени, кошници, гюлета ....

    Коментиран от #10

  • 9 Нямам

    4 1 Отговор
    До разбирачите, когато си я купите и я карате известно време тогава казвайте, че гори масло и още ко ли не. И 8-ми коментар е много прая.
  • 10 Алфа Ромео

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Някой":

    Ако ми дадат суперкар ша го покарам един-два пъти и после ша го пусна за продажба, няма как да задържиш такава кола освен ако не си милионер. Всъщност даже не знам дали ша посмея да го карам, може и направо да го пусна за продажба.