3 Ноември, 2017 13:13 14 031 10

Как се хипнотизира катаджия (ВИДЕО)

  • полицай-
  • невролигвистичното програмиране

Феновете на сагата "Междузвездни войни" са добре запознати с джедайската сила, с която джедаите могат да си играят със съзнанието на имперските войници. Това обаче е фантастичен филм и болшинството от действията там няма как да се случат в нашия живот. Не така обаче стоят нещата с хората, владеещи хипноза.

По-конкретно става дума за човек, който практикува т.нар. Невролигвистичното програмиране (НЛП). Това е техника, която контролира ума на друг човек в реално време. Техниката обхваща компонентите неврология, език и програмиране. В интернет пространството има много ръководства за употреба, а предлагащите ги за по около $10 твърдят, че на практика всеки може да се научи.

Във видеото по-долу се вижда как един хипнотизатор от Канада изпробва своите умения върху пътен полицай. След като преминава с двойно по-висока скорост от разрешената и е спрян от полицая, той започва да си играе със съзнанието на униформения, като го разпитва за бензиностанции, но най-важното е, че в крайна сметка безпроблемно се измъква от задължителния иначе фиш за превишена скорост. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 разбирач

    74 0 Отговор
    И в България има подобни работещи химнотизатори и то от различен вид - тип 20, тип 50 и за по-големи нарушения лимитираната версия - тип 100 (лева).
  • 2 024

    36 0 Отговор
    Хаха, да тука са хартиени и с тая разлика, че след всяко произшествие се разделяш с тях.
  • 3 КАТ

    53 1 Отговор
    Да дойде да го опита този метод тук при нашите гладни орки със зелени жилетчици...хахахахах
  • 4 КАТ 2

    48 1 Отговор
    Хахаха, това тук няма как да стане щот в милиционерското училище ни се казва да не слушаме какво говори проверяващия, а да се работи строго по устава: 1.Представяне, 2.Проверка на документи, и ако нещо не е наред 3. Ко ши праим ся?

    Коментиран от #6

  • 5 Иван Господинов

    13 2 Отговор
    Да бе да вързахме се.
  • 6 дсадасдас

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "КАТ 2":

    проверяващия или проверявания?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 20 щрак

    17 1 Отговор
    Хипнотизира се нещо, което има мозък и съзнание, а по нашите ширини, какво ще хипнотизират !?? Провалът, ще е пълен ;)))
    Тук подават само на финикийска хипноза с разклащане на банкнота и колкото по-голям е номинала толкоз по-бързо хваща :)
  • 9 НЛП мастър

    4 3 Отговор
    Как можахте само в няколко реда да изръсите толкова много глупости за НЛП??? Не знам откъде да започна, като няма нищо вярно...

    Очевидно нито авторът, нито този естраден фокусник имат идея какво точно е НЛП. Определено не е една "техника", не контролира ума на друг човек в реално време (нито пък в нереално), не обхваща "компонентите неврология, език и програмиране", не струва само $10 и няма случай някой по света да се е научил на НЛП само от интернет.

    Но в интернет поне може да се потърси информация, вместо да се пишат дивотии.

    Коментиран от #10

  • 10 -,...,-

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "НЛП мастър":

    хахахахаз Факт баш 10 $ си е тук в България цената на разминаването с акт-а но си прав че по дефиниция не се казва НЛП а Подкуп или шантаж