Last news in Fakti

28 Март, 2009 13:46 1 155 0

International LoneStar Harley-Davidson

  • international lonestar-
  • harley-davidson-
  • international lonestar harley-davidson

Ford F-150 винаги е бил сред най-продаваните автомобили в Щатите. През последните години пък най-засуканата версия на любимия американски пикап неизменно носи логото на Harley-Davidson. Подобно марково коопериране изглежда върши работа за увеличаване на продажбите, колкото и абсурдно да изглежда навсякъде другаде по света. Легендарният мотопроизводител от Милуоки обаче явно няма никакво намерение да се ограничава с размера на камионите, които се кичат с емблемата му. В сравнение с най-новото попълнение в “продуктовата гама” на Harley-Davidson F-150 изглежда като чихуахуа редом с немски дог. На изложението Mid-America Trucking Show бе представена специална ограничена серия на тежкия влекач International LoneStar. Създаден в сътрудничество с мотоциклетната компания, този уникален камион възражда една традиция, която бе позабравена, след като американските производители загубиха един по един независимостта си - специалните лимитирани серии.

International LoneStar Harley-Davidson Edition ще бъде произведен само в 250 бройки. Всяка от тях ще се отличава по черния лак металик със сребристи и оранжеви мотиви в стила на моторите, различната радиаторна решетка, вдъхновена от класическата серия D на камионите International от 1939 г., и фаровете, взети наготово от Harley-Davidson. Специалният модел ще мами клиенти също така с грамадни хромирани комини с диаметър по 180 мм, изнесени назад резервоари, ковани 24.5-цолови джанти и префасонирана предна броня с интегрирани светлини против мъгла и мигачи.

Интериорът на специалното издание също търпи промени в духа на Harley-Davidson. Цялата тапицерия от ръчно съшита черна кожа наподобява седалка на чопър от Милуоки. Арматурното табло е направено от полиран алуминий. За декорациите е използвано палисандрово дърво. Моделът ще се продава само във вариант със спална каюта, която всъщност прилича повече на луксозен апартамент с паркет от тъмен орех. Коженият диван в него лесно се трансформира в спалня с матрак Lattoflex от пяна с памет и широчина 107 см.

Да се готви Boeing 747 Harley-Davidson Edition.

Димитър Димитров


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА