Last news in Fakti

4 Септември, 2018 10:38 5 734 7

Принц Чарлз си купи електромобил

  • jaguar-
  • i-pace-
  • принц чарлз
Принц Чарлз си купи електромобил - 1

Престолонаследникът на Обединеното кралство Принц Чарлз получи ключовете за първия електромобил в автопарка на британското кралско семейство, съобщава The Times. Най-възрастният син на кралица Елизабет II е взел Jaguar I-Pace за £60 000 (€66 589) на лизинг и ще го изплаща със собствени средства, а не с пари на данъкоплатците.

Чарлз е известен поддръжник на различни екологични инициативи и изборът му не е изненада. Принцът конвертира ценен Aston Martin за работа на биоетанол, добит от джибри и суроватка.

Престолонаследникът е поръчал I-пейса в любимия си син цвят Loire blue. Каталогът за модела не предлага такава окраска и тя със сигурност е добавила към цената на автомобила.

Електрическият Jaguar ще бъде доставен в лондонската резиденция на Чарлз "Кларънс Хауз", където ще се присъедини към впечатляващата колекция на принца. Гаражът на I-пейса вече е снабден със зарядно устройство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 stabilen ko4

    22 2 Отговор
    "собствени пари" - ха ха ха
  • 2 Alfa Romeo

    12 13 Отговор
    Скапани гей еко лобита

    Коментиран от #4

  • 3 KROMAZON

    17 2 Отговор
    Браво, следващият път да си купи "електрокамила"...че сегашната вече е амортизирала..
  • 4 Световната Банка

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "Alfa Romeo":

    Много ти е неправилен коментара. Първо гейовете не са "еко" защото електрото е тихо, а гейовете обичат около тях да се шуми и въобще да са на хората в устата, а това няма как да стане с тих електромобил. Второ. Не са еко лобита, НАШЕТО лоби, защото искаме да прикрием замърсяването от заводите в Китай и от свръхпроизводството, както и да ви накараме да плащате все повече за все по-малко. Трето. Няма нищо лошо в града въздуха да е по-чист, макар и способа ни е да е мръснишки и тарикатски. И макар да има дръги начини за това. Но този, мръснишкия, просто ни е най-угоден на НАС!

    Коментиран от #7

  • 5 Asan

    1 1 Отговор
    Прости тъпанари,злобеете, защото не можем да си го позволим
  • 6 MT Гонтан

    0 0 Отговор
    Не с пари от данъкоплатците ??? Мчи да не се е хванал барманче някъде ?
  • 7 MT Гонтан

    0 8 Отговор

    До коментар #4 от "Световната Банка":

    Твоя коментар е също неправилен !
    1. Еко , не винаги значи електро , тихо също
    2. Гейовете повече обичат не те да са в устата на хората , а хората да са в устите им и разни други отверстия
    3.Електромобила не влияе на това кой в кого е влязъл и каква дупка е запушил
    4.Ако искате са намалите замърсяването в Китай , не си купувайте гумени пишки и топчета за аспух оттам , ползвайте български колци за домати , но в никакъв случай турски краставици че ши са дигне лирата веднага
    5 . За да е чист въздуха в града , се возете не метро , ако сти от сливин , или шумин карайте колело , може такова със вградена самоеб.ачка , дето един мамул влиза и излиза през седалката докато въртитити пидалити , хем еко , хем яко