Last news in Fakti

17 Май, 2010 10:27 2 074 0

Къстъм байкът Sun of Mule

  • къстъм байк-
  • sun of mule-
  • triumph bonneville-
  • triumph

Мотоцикелтът, който виждате на снимките, е базиран на Triumph Bonneville от 2006г., който Ричард Полк от Mule Motorcycles е купил на търг от eBay и е превърнал в уникален къстъм байк за свой клиент.

За проекта Ричард е разполагал с доста ограничен бюджет, поради което е наблегнал предимно на външната естетика и качеството на ездата, а двигателните модове са ограничени до нова изпускателна система на British Customs.

Мотоцикелтът е получил седалка от фибростъкло XR Harley, алуминиев резервоар Trackmaster, 43мм. регулируема вилка Buell M-2 Cyclone и спирачна система Brembo, с четирибутални апарати отпред и двубутални отзад. Sun of Mule може да се похвали и с изключително атрактивни златисти джанти KZ.

Ричард Полк е основател и собственик на компанията Mule Motorcycles, която е създала десетки къстъм байкове, базирани на различни модели. Цената на изработените от нея мотоциклети варира от 23 000 до 31 000 долара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА