Last news in Fakti

25 Май, 2010 10:30 3 802 2

Vespa показа новия си скутер S College

  • vespa-
  • s college-
  • скутер

Марката Vespa въвежда на пазара нов член на семейството си скутери “S”, който е наречен College и се предлага с три различни двигателя - 50-кубиков двутактов и 125 и 150-кубикови четиритактови.

Скутерът е в типичния за марката ретро стил и е запазил характерните за Vespa S четириъгълни фарове. Наличните цветови комбинации са бяло с червено и бяло със светло синьо.

Vespa S College е насочен изключително към младата аудитория, като цената на 50-кубиковата версия в Италия е 2 810 евро, а тези на 125 и 150-кубиковите - съответно 3 660 и 3 860 евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 emiliqn

    3 1 Отговор
    tova e super-skuter. mnogo e qk osobeno ako e 150cc, abe italiqnski motor losh nema.
  • 2 Miro

    2 0 Отговор
    abe pistarata si e pistara