30 Януари, 2019 09:59 6 591 6

Най-скъпата автоморга в света

  • автоморга-
  • суперкари
Най-скъпата автоморга в света - 1

В малкото британско градче Халстед функционира една доста интересна морга за автомобили. Любопитното е в това, че тя е специализирана за суперкари. И още по-странното е, че се радва на голям оборот.

Явно собствениците на скъпи спортни автомобили също прибягват до употребявани резервни части след ПТП. В Халстад могат да се видят разглобени и ударени суперколи, огромни стелажи с различни авточасти, като стойността им се изчислява приблизително на около $10 млн.

Най-скъпата автоморга в света

Собственикът на моргата е италианец и поради тази причина най-много части там могат да се намерят за марките Ferrari, Lamborghini и Maserati. Странно е, но там могат да се открият резервни части за изключително редки модели, като Ferrari F40 и F50 или Maserati 3500 GT от 50-те години на миналия век.

Клиентите от Острова вече добре познават моргата в Халсетд и знаят, че почти винаги там могат да намерят употребяван детайл за своя суперкар.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 deuterium

    21 4 Отговор
    Трябва ми Десен Мигач за ЛАДА 2102 и плюшени Зарчета за огледалото!
    Имаааш ли?
  • 2 GOLF R

    7 3 Отговор
    трябва ми алфа ромео за офроуд рисърч цели
  • 3 кинти

    5 2 Отговор
    Автоморга за Скръндзи-милионери!!!!Криза е!!

    Коментиран от #4

  • 4 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "кинти":

    Автоморгата е за стари автомобили, които не са в производството вече!
  • 5 Японеца крадец

    1 2 Отговор
    Бая ферарита са му доставили италианските мафиоти.
  • 6 Ценителя.............................

    1 1 Отговор
    Дали има части за моето Бугати.