Last news in Fakti

21 Март, 2019 10:46 6 584 13

Ново Suzuki на базата на Toyota RAV4

  • suzuki-
  • toyota-
  • сътрудничество
Ново Suzuki на базата на Toyota RAV4 - 1

Още преди време стана ясно, че японските компании Toyota и Suzuki ще си партнират още две години, но чак сега станаха ясни детайлите, свързани с това сътрудничество. Не е тайна, че Suzuki прави съвсем нелоши компактни автомобили и малкокубатурни двигатели.

Точно поради тази причина от Toyota са поискали да им предоставят тези малки двигатели, които ще се вграждат в автомобили, произвеждани в завода на марката в Полша Toyota Motor Manufacturing Poland.

Ново Suzuki на базата на Toyota RAV4

Под марката Toyota ще се появят компактни автомобили, които ще се правят на платформите на Suzuki, които в момента са залегнали в моделите за Индия Ciaz и Ertiga. За пазарите в Африка Toyota ще пусне по-големи автомобили, които ще са на базата на Baleno и Vitara.

От друга страна Suzuki ще получи от Toyota хибридните системи THS, а за да укрепи позициите си на европейския пазар, Suzuki планира да пусне два нови хибрида. И двата ще се правят на платформата на Toyota, на която в момента се произвежда кросоувъра RAV4. Така, съвсем скоро се очаква ново Suzuki, което ще се продава в Европа и у нас и което ще е ще се прави на базата на Toyota RAV4.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    9 10 Отговор
    новото рено Колеос ще бъде на базата на Дачия Дъстър

    Коментиран от #2

  • 2 Боби

    13 3 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    Абе ти ненормалник ли си някакъв или само се преструваш?

    Коментиран от #3, #12

  • 3 сектант

    11 10 Отговор

    До коментар #2 от "Боби":

    просто ми писна да ми хвалят някакви кенефи и да се комплексират простаци в този форум с някакви 20 годишни коли за по 2, 3 хиляди лева - българите сме народ, пълен с предразсъдъци, особено когато става въпрос за автомобили

    Коментиран от #4

  • 4 Дачия е номер едно

    18 3 Отговор

    До коментар #3 от "сектант":

    Ако някога си карал кола, ще си засилиш Дачията в някое дърво! Не си сектант, а си интелектуален мутант. Карам чисто нов служебен Дъстър, а като лични автомобили имам Астра 2006 и Пасат 2002. Всяка от тези две стари коли е на светлинни години от Дачия, във всяко отношение. Космоси ги делят просто. Дачията не влиза в представите за кола на нито един нормален човек. Чакам с нетърпение да сляза от нея и като се кача в някоя от моите, особено на пасата, все едно съм слязъл от каруцата и съм се качил на Ролс. И жалкото е, че Дачия не може да се сравнява дори и с такива архаични автомобили като моите. Иначе ти продължавай да облъчваш с плиткоумност. Отива ти:)

    Коментиран от #5

  • 5 сектант

    8 7 Отговор

    До коментар #4 от "Дачия е номер едно":

    много се радвам, че ме информира за авто гробищния парк в гаража ти

    Коментиран от #6

  • 6 Дчия е номер едно

    8 5 Отговор

    До коментар #5 от "сектант":

    За твое огромно съжаление с твоята Дачия, няма какво повече да предложиш от моя авто гробищен парк ;). При теб е по-зле. И в гаража и в главата ти.

    Коментиран от #8

  • 7 Бай Цвятко

    15 0 Отговор
    Това вероятно ще бъде новата Grand Vitara. Браво SUZUKI, едни от малкото ,които намират начин и ще се борят в този идиотски европейски пазар. И партньорът/Toyota/ е добър в този сегмент.
    Браво!
  • 8 сектант

    1 6 Отговор

    До коментар #6 от "Дчия е номер едно":

    моята дачия е ред Лайн и ще ги бие твоите взети заедно

    Коментиран от #9, #10

  • 9 Пич

    6 0 Отговор

    До коментар #8 от "сектант":

    ти наистина си голям зевзек...
  • 10 Ясно е че от теб нищо не става

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "сектант":

    Вече сто пъти ти казвам,картата за транспорта на трамвая и тихо.
  • 11 Ivan S

    3 1 Отговор
    Имам комшия таксиджия който си взе нова дачия за такси. На въпроса " как е дачията?" , след кратко замисляне ми каза: Това не е дачия, това е Неудачия... Та непретнциозен бакшиш да стигне до този извод.. Иначе новото Jimny направо разбива! Браво Сузуки!
  • 12 Радж Капур

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Боби":

    Небе той е избягал от център за настаняване на душевно болни а най лошото е че има и компютър
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.