Last news in Fakti

22 Юли, 2010 14:57 3 597 5

Honda представи Fireblade TT Tribute

  • fireblade tt tribute-
  • cbr1000rr fireblade-
  • honda fireblade tt tribute

Японската компанията Honda използва откриването на нов дилърски център в британския град Фарнхам, за да представи два мотоциклета CBR1000RR Fireblade, които са във вид на реплики на състезателните байкове от сериите ТТ Isle of Man.

Машините са създадени в чест на пилотите Джон Макгинес и Йън Хътчинсън, които са най-успелите състезатели за всички времена във въпросното състезание, като и двамата са присъствали на официалното откриване на шоурума и представянето на моторите.

Двата байка Honda Fireblade TT Tribute няма да са единични екземпляри и ще могат да бъдат закупени и от други дилърски центрове на японската компания във Великобритания.

Цената на мотоциклетите е с 1 200 евро повече от тази на стандартния модел, като в нея са включени единствено уникалните цветови графики, докато във всяко друго отношение моторите не се различават от серийната версия на суперспортния байк.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stanislav

    5 3 Отговор
    яко мотор !!!!!!
  • 2 карам си CBR-ката !

    4 2 Отговор
    H0NDA ! (H)
  • 3 MUGEN SEIKI

    2 2 Отговор
    gotino motorche
  • 4 Ramzess

    5 3 Отговор
    от 100000 години съм фен на ХОНДА ! и винаги съм имал машини от същата марка! Но даси призная ХОНДА вече неса това което бяха!!!!!!!!! съвременните инжинери на марката ,са абсолютен ПРОВАЛ! и изостават от конкурентите си. и това е причината да обърна поглед към ЯМАХА-YZF R1 и СУЗУКИ-GSX R. а хонда!!!!!! ми те БЯХА! ВЕЧЕ НЕСА! за последно хонда са правили ЦБР-929-РР !!!! от тогава насам ХОДНА правят имитация на мотори! -------- съжалявам но с такова впечатление съм останал!
  • 5 ViruZ

    0 0 Отговор
    Само така Ямаха и Сузуки :)