Last news in Fakti

18 Юни, 2019 10:57 5 434 12

Вижте този 29-годишен Land Rover на 1 млн. км

  • land rover-
  • discovery-
  • пробег
Вижте този 29-годишен Land Rover на 1 млн. км - 1

Компанията Land Rover показа 29-годишен всъдеход Discovery, който е с пробег от 1 000 153 километра. Автомобилът е част от проекта "Несъкрушимите", в който собственици на возила от марката, изминали повече от 500 000 км със своята кола, разказват за нея.

В случая това Disco принадлежи на председателя на националния организационен комитет на Camel Trophy Сергей Трофименко. Зад волана на своето Discovery Трофименко сяда през 1990-а, когато колата е доставена в Байкал за участие в първото на територията на СССР съревнование Camel Trophy.

След това Сергей купува колата и започва да я използва като личен автомобил. За 29-годишния си живот машината е пътешествала къде ли не по необятната руска шир и въпреки това днес се намира в много добро техническо състояние. За всичките тези километри всъдеходът е обслужван само от Трофименко.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    23 6 Отговор
    Де ги ония пишман експерти, от по завчерашната статия за Дискаверито, дет разправяха, че бил много чупливо ?? Какво лъже ли този руснак сега, вижда ми се, че е свестен човек ?!
  • 2 Луд

    39 2 Отговор
    29 годишен и перфектен.Сегашните 9 месечни и вече кутия или турбо.Може да е грозен ,но в Русия на 1 000 000 е все едно в друга държава на 2 000 000км,защото руските пътища и климата не се славят като най-благоприятните в света.Джипа си е достоен да уважение.
  • 3 KENEPH BG

    16 1 Отговор
    Те в БГ всички са модел 1990, но нямат милион заради пипнатите километражи.
  • 4 Пешо от панелката

    19 1 Отговор
    Не се споменава колко ремонти е правил собственика, само че си я е подържал сам. Почти всяка кола може да мине милион километра ако собственика има необходимите умения, време, пари и много любов да си я подържа сам. Ако обаче трябва да плащаш на друг за подръжката на Диското, идва малко нанагорно.

    Коментиран от #10

  • 5 Гоямо събитие

    15 2 Отговор
    У нас по пътищата се движат безброй милионници изхвърлени от западна Европа но май това не кара собствениците им да се гордеят.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Random

    6 4 Отговор
    Колко пъти ли е правил основен ремонт... Няма как нация произвела коли по-дълги от едната страна да направи нещо здраво. Макларена Ф1 и той е с чужд двигател щото англетата не са могли сами да си направят. Неслучайно и сегашните им двигатели пак са чужди - базирани на нисанови осмаци
  • 8 Печенег

    5 6 Отговор
    Може и да лъже с надеждата че ще го вземат в музея и ще му дадат нов.
  • 9 Путин Властелин

    3 6 Отговор
    Може да лъже с надеждата, че ще му подаря Лада Нива.
  • 10 Бат Пешо

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "Пешо от панелката":

    Кое ще дойде нанагорно, че не разбрах. Това е дискавъри 1 и поддръжката му е дебилно евтина. Частите са за без пари и конструкцията е супер проста. Не твърдя, че е особено надежден автомобил, но със сигурност е евтин за поддръжка.

    Коментиран от #11

  • 11 Пешо от панелката

    3 3 Отговор

    До коментар #10 от "Бат Пешо":

    Идва нанагорно ако не си го поправяш сам когато намериш време, а 2-3 пъти в месеца го караш на сервиз. Всеки който цени времето си ще разбере за какво става въпрос.
  • 12 Зазкьа

    1 4 Отговор
    Покажете някоя лада на 1000000км,за руспфобските другари, да си почещат егото.