Last news in Fakti

15 Септември, 2019 13:00 9 022 19

Единствената френска кола на изложението във Франкфурт

  • renault-
  • captur-
  • франкфурт 2019
Единствената френска кола на изложението във Франкфурт - 1

Франкфурт, Германия. Екип на mobile.bg от мястото на събитието.

На автомобилното изложение във Франкфурт, което отвори врати за посетители вчера, дебютира второто поколение на кросоувъра Renault Captur. Интересното е, че Renault участват във Франкфурт само с тази своя премиера, а останалите френски марки пропускат изложението.

Единствената френска кола на изложението във Франкфурт

Що се отнася до колата, то определено се вижда, че новата генерация е по-ефектна от досегашната. Още в базовите версии клиентите ще могат да разчитат на LED оптика. Освен това с промяната на поколението Captur е по-голям от предшественика си.

Дължината нараства със 100 мм, широчината - с 19 мм, а междуосието - с 33 мм. Обемът на багажника е повече с 81 литра и сега е 536 литра. Новият Captur е базиран на модерната платформа CMF-B, а от Режията заявиха, че са използвали по-добри материали при декорирането на интериора на автомобила.

Единствената френска кола на изложението във Франкфурт

В салона на новия Captur се набиват на очи подобрените седалки, различната централна конзола, по-модерната мултимедия с 9.3-инчов екран, както и безжично зареждане за смартфон. В допълнение, иновацията получава по-усъвършенстван набор от активни и пасивни системи за безопасност.

Първите тестове на новото поколение Captur ще се проведат в края на следващия месец, а наш екип отново ще е на мястото на събитието. Повече подробности очаквайте след тестовете в началото на ноември.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    8 10 Отговор
    Пак е много
  • 2 Random

    25 39 Отговор
    Рено Коптор

    Коментиран от #18

  • 3 Random

    30 44 Отговор
    Джендърия - голям екран, малък двигател, грозно, автомат, кросовер

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Емил

    24 31 Отговор

    До коментар #3 от "Random":

    Правилно мнение в по-голямата си част! Ясно е, че си русофилистик, защото не разбираш английската дума джендър (ползваш московското и значение) и не харесваш автоматични скорости (значи си над 65 годишен комунист)!

    Коментиран от #6, #7

  • 6 Random

    13 8 Отговор

    До коментар #5 от "Емил":

    Знам какво е джендър, по ми харесва нашето значение(CAE сертификат знаеш ли какво е?). За годините пак не позна, на между 18 и 30 години съм.
  • 7 Random

    23 9 Отговор

    До коментар #5 от "Емил":

    А на комунизма хич не съм фен. Националистическата част от нашия ми харесва, особено изселването на турците, но плановата икономика и некадърността по високите етажи са ми направо противни. Национал-социализма е 100 пъти по-добра система. Проблемът е че Германия се изнежи. Само за руснаците педерастията още е психично разтройство
  • 8 Светльо

    12 13 Отговор
    Заради такива недоразумения се вдигат цените на употребяваните автомобили от 90-те.
  • 9 Бавно и славно

    20 7 Отговор
    Рено лека полека напипва правилните опции за масов автомобил.
  • 10 Рено

    26 5 Отговор
    се развиват в правилната посока и са много добри автомобили.
  • 11 гост

    2 9 Отговор
    Настоящото издание на автосалона във Франкфурт, което се провежда в момента, най-вероятно ще бъде последното в този формат, смятат представители на автомобилна индустрия, твърди Automotive News Europe.
    Изложението постепенно губи популярност и все повече компании се отказват от участие в него. Затова организаторите вече обсъждат нова концепция за провеждане на подобни мероприятия, като в нея основата ще бъде не крайният продукт, а нова концепция за мобилността . През 2019 г. от участие в салона във Франкфурт се отказаха Nissan, Aston Martin, Ferrari, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Infiniti, Mazda, Mitsubishi, Rolls-Royce, Subaru, Suzuki, Toyota и Volvo. Други компании - като BMW и Daimler, съкратиха сериозно бюджета си за участие. Като цяло броят на участващите е с 20% по-малък, а на търговските площи - с 16%.
    "Ако тази тенденция се запази, което е твърде вероятно, през 2021 г. няма да има автосалон във Франкфурт", категоричен е бившият изпълнителен директор на Opel Карл-Томас Нойман.
    Намаляването на интереса на производителите към изложбата е свързан с промененото възприятие на автомобила като нещо лично. Новото поколение клиенти с удоволствие ползва услуги като "каршеринг", като не поддържа идеята за собственост на превозното средство !!!!
    До 20230 година в Европа продажбите и използването на автомобила като "личен" ще спаднат над 50% , за сметка на обществен транспорт и споделени ЕЛЕКТРОМОБИЛИ !! Всички "изложения" от рода на Франкфуртско

    Коментиран от #12, #16, #17

  • 12 гост

    7 7 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    Всички "изложения" от рода на Франкфуртското ще изчезнат до 5-6 години максимум , заедно с така наречените дилърства , които повишават продажните цени с над 20-25% !! А продажбите и без това ще спаднат с поне 50% , щото никой няма да иска да робува на кола , след като ще може да ползва такава под наем на няколко пъти по-ниска цена и без да мисли за паркиране в града примерно !
  • 13 Повръщащия

    16 0 Отговор
    Като изплющят такси по няколко стотин хиляди за кв.м. щанд, никой нормален нема да ги плаща.
    Миналата година проучвахме да участваме на изложение в Мюнхен, багтееееее.... като ни обадиха цена за щанда милион и половина, още 200 000 за столове маси и щандове иначе трябваше да си ги влачим от България им казахме вие сте ненормални!
    За автомобилните изложения не ми се мисли какви са цените.

    Коментиран от #14

  • 14 гост

    4 9 Отговор

    До коментар #13 от "Повръщащия":

    Ако ще и без пари да ги дават , пред кой ще се "излагаш" , като 70% от германците под 25 години казват , че нямат намерение да си купуват кола ??? А останалите 30 казват , че ще си "помислят" още няколко години , докато разберат на къде отиват нещата !! Пред фирмите за коли под наем ли да излагат ?? Че те ги знаят наизуст и си говорят с тях всеки ден !!
  • 15 Наско

    6 8 Отговор
    Никога повече рено,НИКОГА!
  • 16 Танос

    6 2 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    До 20230.година може слънцето да погълне земята.

    Коментиран от #19

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Реното

    4 5 Отговор

    До коментар #2 от "Random":

    Рено за да си купиш трябва да си яко изпушил
  • 19 гост

    2 2 Отговор

    До коментар #16 от "Танос":

    Добре че намери една цифричка в повече , че да се успокояваш !!! Тц , няма да е 20230 , най ще е 2030 !!!