Last news in Fakti

1 Октомври, 2010 12:59 2 601 0

Договорихме се с Мароко за корабоплаването

  • камен кичев-
  • мароко-
  • кораб

Заместник-министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Камен Кичев и министърът на индустрията, търговията и новите технологии на Кралство Мароко Ахмед Реда Шами подписаха в Рабат Спогодба между правителствата на двете държави за морско търговско корабоплаване. За това съобщиха от транспортното ведомство.

Според документа двете страни взаимно признават документите за националността на корабите, международните свидетелства за тонажа, самоличност и правоспособност на моряците, издадени от компетентните органи. Регламентират се и условията за престой на екипажа в пристанищата, преминаването през територията на другата страна при смяната им, както и помощта, оказвана на бедстващи плавателни съдове.

Снимка: БГНЕС

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА