24 Септември, 2019 10:20 8 799 17

Ето как ще изглежда Suzuki-то за 8 000 лв.

  • suzuki-
  • s-presso
Ето как ще изглежда Suzuki-то за 8 000 лв. - 1

Новата, свръхбюджетна разработка на Suzuki, която ще носи името S-Presso е готова за своята премиера. Компактният кросоувър ще стартира с продажби в Индия, а официалното му представяне е насрочено за 30 септември тази година.

Интересното е, че цената му в Индия ще е 330 000 рупии - сума, равняваща се на 8 000 лева приблизително. Премиерата ще е в рамките на автомобилния салон Auto Expo. Японците пуснаха тийзър изображение (снимката по-долу), на което се вижда, че оформлението на S-Presso е доста близко до това на концепцията Future-S (горната снимка).

Ето как ще изглежда Suzuki-то за 8 000 лв.

Големи фарове, масивни брони и име, сходно звучащо с горещата напитка са ясен показател, че автомобилчето е насочено към младежката аудитория. В основата на колата лежи платформа Heartect от пето поколение. Дължината на S-Presso е 3 665 мм, широчината - 1 520 мм, а височината - 1 564 мм.

Междуосието е 2 380 мм, а клиренсът - 180 мм. Двигателчето е еднолитрово с мощност 68 конски сили, а скоростните кутии могат да бъдат механична петстепенна или роботизирана, като предаването е само на предните колела. Не е ясно дали моделът ще се предлага и на други пазари.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    4 33 Отговор
    Изглежда по-грозно от моя москвич 408!

    Коментиран от #2

  • 2 Фаци

    27 6 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    Супер е. Откакто виьях няколко прогнили Мерджана вече не си струва да тичаш по лукс марките. Фолксваген и Ауди държат на корозия. Сузукитата са добри. Това ако беше тук щеше да разбие Дачия. Сузуки Марути 3.5 на 100. Политицииге са виновни. Вкарват ни като суровинен пфидатък към други блокове, а ние само губим. А можеше ние да си правим колите. Добрият политик в България е мъртвия политик. От векове... Сринаха и Роувър.

    Коментиран от #5

  • 3 Не се радвайте

    19 2 Отговор
    Нашите търговци ще го пуснат тук за 80 000 лева.
  • 4 сектант

    5 19 Отговор
    8000 лева ми струва само лявата чистачка на дъстъра

    Коментиран от #10

  • 5 ПроФаци

    2 9 Отговор

    До коментар #2 от "Фаци":

    от човек, на който му пука само за разходи на 100км и дали е ръждавейка след 300 000 км в англия не смятам да взимам съвети за покупка на автомобил.
  • 6 Гацо Бацов

    9 2 Отговор
    Що пишете глупости бе ? Това няма да се появи в Европа.
  • 7 Borislav Popov

    9 2 Отговор
    Изглежда 100 пъти по читаво от Нивата и което е важно много по съвременно.
  • 8 Blackthorn

    11 1 Отговор
    Дай Боже да я пуснат и в България на подобни пари. Ще стане масов автомобил, а и не малко хора ще получат шанс в живота да пръднат в чисто нов автомобил :) ...но едва ли ще стане защото сме в проклетия ЕС с неговите изисквания за какво ли не :(
  • 9 Изглежда като за

    3 6 Отговор
    8 лева
  • 10 Явно това е най ценното

    8 1 Отговор

    До коментар #4 от "сектант":

    в дъстера а самата кола я дават подарък да се отърват.
  • 11 Умният

    10 1 Отговор
    Ако азиатските автомобили започнат да се продават на нормални цени в Европа е свършено с германци и французи.
  • 12 Ако в вярно

    6 1 Отговор
    Ше си го взема за градска кола, ще е перфектна , нисък разход малки габарити и евтина.
  • 13 Сашо

    7 0 Отговор
    Не знам дали осъзнавате че в Индия ще бъде пуснат за 8 хиляди лева НО в Индия нямат изисквания като в България, Индия не е страна от ЕС и стандартите за там са 4 колела, мотор, шаси и купе без никакви стандарти като euro4 и т.н.т
  • 14 ДОКО

    1 1 Отговор
    ВЕРОЯТНО ТОЯ МОДЕЛ НЕМА ДА СТИГНЕ ДО БУГАРСКО...ОТ ТОЯ МОДЕЛ ГЕНЕРАЛ БОКО НЕМА ДАЛАВЕРА НЕМА КОМИСИОННА НЕМА ПРОДАЖБИ..КАЗА БОКО..ПАРАТА ТУК И ТОГАВА ИМА РАЗРЕШЕНИЕ
  • 15 Капитана

    4 0 Отговор
    Бил съм в Индия 3 пъти, за тази сума от 330 хл.рупий да си купиш кола е мираж за повечето индийци, там е голяма бедност и мизерия, масово се купуват автомобили само от чужденци, които въртят някакъв бизнес там или има доста Рентакар фирми, които ги отдават нови коли отново на чужденци и туристи. Обикновения индиец се радва, ако може да си позволи да си купи някое грохнало моторче
  • 16 КУРнинов

    2 0 Отговор
    прилича ми на сделано от пиян руснак!
  • 17 Алфа Ромео

    3 0 Отговор
    Не е лоша каручката, Сузито е корава машинка.