Last news in Fakti

9 Октомври, 2019 12:34 8 982 4

Акценти от автосалон София: Skoda, Toyota и Kia

  • автосалон софия
Акценти от автосалон София: Skoda, Toyota и Kia - 1

24-ият Международен автомобилен салон в София ще отвори врати на 12.10 (събота) и ще предложи на посетителите нова, уникално привлекателна среда за серийните автомобили и за концепциите на бъдещата мобилност. Изложението събира всички марки, представени у нас и ще се проведе от 12-ти до 20-ти октомври в Интер Експо Център в София. Продължаваме с акцентите.

Skoda

Акценти от автосалон София: Skoda, Toyota и Kia

Звездата на изложението безспорно ще бъде новата Skoda Scala, която е поредната успешна разработка на чехите и идва на мястото на бюджетния Rapid. Колата е построена на модулната платформа MQB-A0, на която е базиран Volkswagen Polo, но предлага удобствата и пространството, характерни за класа на Golf. Другата интересна премиера на щанда на Skoda ще бъде новият компактен кросоувър Kamiq, който се позиционира под по-големите си братя Karoq и Kodiaq

Toyota

Акценти от автосалон София: Skoda, Toyota и Kia

Звездите на щанда на Toyota ще бъдат новите поколения на RAV4, Corolla r Camry. Нарастващият интерес към хибридни автомобили проправя пътя за повторното лансиране на Camry. Новото поколение на този седан не е добре познато у нас, въпреки че Camry си остава най-продаваният седан в света от този сегмент. 2,5-литровият двигател Hybrid Dynamic Force е с мощност от 218 к.с., Camry Hybrid постига комбиниран разход на гориво само 4,3 л/100 км.

Kia

Акценти от автосалон София: Skoda, Toyota и Kia

Корейският производител KIA ще представи новия си кросоувър XCeed по време на изложението "Автомобилен салон София 2019". Компактният модел е едно от последните попълнения в гамата на производителя, а заедно с него ще бъдат показани и два електромобила - познаният вече e-Niro и новият e-Soul.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МБ211

    6 22 Отговор
    Бяла кухненска техника... За под 90к ново няма нещо което да е практично, красиво, приятно за каране и здраво в дългосрочен план.

    Коментиран от #2, #4

  • 2 сектант

    25 5 Отговор

    До коментар #1 от "МБ211":

    о, има приятелю, има и още как!

    Коментиран от #3

  • 3 Пунта Мара

    8 8 Отговор

    До коментар #2 от "сектант":

    Достъра ли бре???? Ей железен си. А дано някога имаш парички 8а истинска нова кола.
  • 4 някой

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "МБ211":

    Ти какво търсиш Ферари ли,че искаш красиво? Защото Ауди и БМВ и за 180 000 пак са грозни и чупливи.