26 Октомври, 2010 11:27 764 3

Zedmoto с победа в румънския супербайк

Бойко Божинов от Zedmoto Racing Team (Yamaha) грабна победата в клас А600 в последния кръг от румънския супербайк шампионат.

Бойко Божинов от Zedmoto Racing Team (Yamaha) грабна победата в клас А600 в последния кръг от румънския супербайк шампионат, който се проведе тази неделя на писта Серес в Гърция. Състезателят постигна най-добро време за обиколка 1:23,1 на дългото близо 3,2 км трасе, което означава средна скорост от 138 км/ч.

В клас А1000 представител на Zedmoto бе Владислав Димитров – Гиса (Honda), който завърши на четвърта позиция. Състезателят застана на трета позиция още в началото на надпреварата, но в последните обиколки не му достигнаха силите. Пред журналисти той обясни: „Движех се много добре, но не ми достигна издържливост. Поне знам върху какво да работя за следващия сезон.”

Сезон 2010 бе дебютен за Zedmoto Racing Team. Състезателите от отбора на белите се включиха в общо четири шампионата, като постигнаха второ отборно място в националния и източноевропейския. Основателят и мениджър на тима Петър Лозанов обясни: „Това е само началото. Още в дебютния ни сезон постигнахме второ (отборно) място в националния шампионат. Догодина ще се борим за още по-добри резултати.”


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mitko

    2 0 Отговор
    dobre 4e e boiko
  • 2 ;o

    2 0 Отговор
    nai golemia
  • 3 sdfg

    2 0 Отговор
    po dobre napi6ete boiko s pobeda v garcia