Last news in Fakti

29 Ноември, 2019 10:29 11 173 36

Първият тунинг проект за Tesla Cybertruck

  • tesla-
  • cybertruck-
  • тунинг
Първият тунинг проект за Tesla Cybertruck - 1

Само за седмица пикапът Tesla Cybertruck вдигна невъобразим шум в интернет пространството, а до старта на производството му има още доста време.

По думите на Илон Мъск, Cybertruck ще се появи на пазарите след година и половина и ще преобърне представите на хората за подобен род автомобили.

Първият тунинг проект за Tesla Cybertruck

Поръчките обаче започнаха веднага и до момента те са над 200 000. Появи се и първият тунинг проект на странно изглеждащият пикап.

Той естествено е компютърно генериран, но въпреки това е ефектен и с него електрическата кола изглежда още по-радикално.

Първият тунинг проект за Tesla Cybertruck

Силно е занижен клиренса на автомобила, калниците са сериозно раздути, а джантите са още по-големи и са "обути" в нископрофилни гуми.

Пакетът включва още нов аеродинамичен обвес, оригинален заден спойлер и като цяло колата наподобява футуристичен автомобил от старите комикси.

Първият тунинг проект за Tesla Cybertruck


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марио

    29 5 Отговор
    Интересен, но още по-абсурден.

    Коментиран от #13

  • 2 kjl

    17 2 Отговор
    Вече няма да е ТРАК, пък и от Ламборгини може да имат претенции.
  • 3 Сеянин

    29 8 Отговор
    Пълна безвкусица!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Луд

    18 4 Отговор

    До коментар #4 от "Borislav Popov":

    Поръчай ди го и ти ,де.Където все плюе срещу комунистическия режим,а за този пикап да не е чакането повече от колкото за москвич

    Коментиран от #10

  • 6 Бачо Киро

    16 5 Отговор

    До коментар #4 от "Borislav Popov":

    Че нали мижавото 100 долара капаро е БАШ причината за толкова поръчки бе Борка хахахахаха ... Също така е 100% възвръщаемо. А това е така, защото колата реално е прототип. Може и да излезе, но няма да е както е в момента, защото има едни неща в САЩ, а и не само там, наречени РЕГУЛАЦИИ.

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 МП4

    17 5 Отговор
    Това ми изглежда като правено по трудово от 2-ро класници.
  • 9 Ае prefirmance

    12 3 Отговор

    До коментар #7 от "Borislav Popov":

    Лада 1300s ☺

    Коментиран от #11

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Хасан

    12 9 Отговор
    Много тъпанарска кола ..гола реклама
  • 13 гост

    7 5 Отговор

    До коментар #1 от "Марио":

    Голяма част от скъпите коли са абсурдни, авангардни и непрактични. Богатите си дават парите за нещо различно, а не за нещо тривиално и типично.
  • 14 Гост

    4 3 Отговор
    Имайте милост!
  • 15 ошшикщ

    3 3 Отговор
    lamborghini countach това ще е голям автомобил
  • 16 не е капаро

    5 2 Отговор
    Това капаро от $100 не е точно капаро, защото можеш да се откажеш и ти го връщат. Хитър ход!

    Коментиран от #17

  • 17 Така е

    10 2 Отговор

    До коментар #16 от "не е капаро":

    Но, ако човек въобще не мисли, да го купува няма да даде и 1 долар. Така, че все пак тези хора са го харесали и голяма част от тях, ще го купят. Никой не ползва Тесла за банка, да сложи там 100 долара и след 3 години пак да вземе 100 долара. Но, да не всички ще купят.

    Коментиран от #20, #24

  • 18 гост

    2 1 Отговор
    Прекалили са с детайлите, но половината неща могат да се запазят и да стане доста оригинално.
  • 19 Ивайло

    6 5 Отговор
    Прилича на палатка за къмпинг!!! Тоя Илонката май верно е бил напушен, когато го е измислял!!! Така са му казали зелените човечета!!! Хахаха!!! ;)))
  • 20 Този

    1 4 Отговор

    До коментар #17 от "Така е":

    А, чисто хипотетично, дали сте се сещали, че тези предварителни заявки не са правени от хора на Илончо. И чисто хипотетично, да са подставени лица. Пък може и изобщо да не съществуват, та това го казва той самия, да представи документите на тия хора. Иначе, всичко това, са просто гръмки думи на вятъра

    Коментиран от #21

  • 21 гост

    2 3 Отговор

    До коментар #20 от "Този":

    Ама разбира се , как да не са "подставени" лица , хахаххахха !!!! Също като ония подставени лица дето купиха акции от "фалиращата" Тесла и за 4-5 години станаха милионери и милиардери , докато тукашните умници пророкуваха колко са заблудени , хахаххаха !! И само да ти напомня , че тия 100 долара са напълно достатъчни да получиш номерче за заявка !!!! Което след две години като тръгне производството ще струва може и 100 ПЪТИ по сто !!!! Щото до тогава желаещите ще са точно сто пъти по 250 000 , а производството не повече от 1000-2000 седмично !!! Та така , май и на тебе ще ти се прище да си бил от "подставените " !!! Модел 3 като излезе първите няколко месеца имаше препродажби на 4-5 ПЪТИ по-висока цена от покупната, а е мнооого по-обикновен и невпечатляващ модел от това !!

    Коментиран от #23, #25

  • 22 9238

    8 4 Отговор
    Или светът изпростява невъобразимо, или аз нещо съм сбъркан. Едно време такива "концепции" и "тунинги" си ги рисувахме по последните страници на тетрадките и с това се преключваше. Сега, всеки олигоф..ен си изтропва фантазиите в Интернет и една камара други олигоф..ни си ги препредават и показват, и накрая имаме невероятно смислен и полезен "новинарски поток". Както казват някои американци - спрете да правите известни разни глупави хора!
  • 23 4567

    4 3 Отговор

    До коментар #21 от "гост":

    Абе тия дето купиха акции на 350-360 долара като се изцепи Илончо, че ще се продава на арабите за по 420, пък после трябваше да продават на по 200-220 долара едва ли са станали милионери милиардери.
  • 24 Гост

    6 2 Отговор

    До коментар #17 от "Така е":

    Не я ползват за банка, а за изкуствено вдигане на акциите. Акциите скачат до небето, когато някой гръмне, че са му резервивали 200 000 коли за 4 дни. Нищо, че после половината ще се откажат. Фатката вече си е свършила работата на борсата.
  • 25 Джуган

    3 2 Отговор

    До коментар #21 от "гост":

    Ако приемем че наистина 250 хиляди са капарирали, по голямата част от тях са спекуланти които се правят проста сметка. Ако след две години някой зомбиран е готов да ми откупи “номерчето” за 5-10 хиляди, страхотно, ако ли не, получавам си парите обратно, губейки само лихвата за две години, която е някакви си два-три долара. Ако бях в Америка сигурно и аз щях да направя колкото се може повече депозити, на мое име и на всички роднини. Хитрото и съобразително африканче знае това и го използва за безплатна реклама, но дори и той не си въобразява че това са 250 истински купувачи.

    Коментиран от #27

  • 26 Танко

    1 4 Отговор
    Пациент към психиатъра: Докторе,не съм добре. Струва ми се,че има смисъл в това,което говори жена ми......Та и на мен сега ми се струва,че в сравнение с тази раздута палатка,Мултиплата е направо красива
  • 27 гост

    5 3 Отговор

    До коментар #25 от "Джуган":

    Какво ще приемаш ти и какво не на никой не му дреме !!! Същите идиотии ги плещахте тука и когато Модел 3 събра 400 000 поръчки за две седмици !!! Между другото както върви пикапа ще го бие ! Та какво стана , нали щяха да се отказват и Модел 3 , нали пак фалшиви поръчки , бла , бла ???? Тази година ще минат 500 000 ПРОДАДЕНИ , не поръчани и поръчките са си пак толкова !!!! Или те ги купуват , та да ги продават , "спекуланти" , раийш , хахахаххаха !!!

    Коментиран от #28

  • 28 Джуган

    4 3 Отговор

    До коментар #27 от "гост":

    Сори сър, какво мисля аз не им дреме, докато цял свят е затаил дъх в очакване на поредното ти умотворение, а Св. Илон мечтае да те има за съветник, не усещаш ли че с личните нападки ставаш досаден. Единственото логично обяснение че модерастите свободно те оставят да простееш а трият репликите в твой стил е че или ти самият си модераст (което обяснява факта че постоянно висиш тук), или че се вписваш в редакционната политика да използват Тесла за генериране на много, често безсмислени коментари. Нищо чудно коментарът ми да бъде изтрит, което само ще покаже правотата ми.
  • 29 Луд

    4 1 Отговор

    До коментар #10 от "Borislav Popov":

    Как никъде не каза каскет незнам.Ми поръчай си и ти един пикап де,хвалиш го повече от Мъск
  • 30 Електроджендърска

    3 1 Отговор
    Дизайнерска ч*кия !
  • 31 Иван

    0 1 Отговор
    Сектанта да слага зимните гуми и да тръгва за Пампорово,че вече има два три закъсали в преспите
  • 32 Dido

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Borislav Popov":

    Ти ми дай пример колко други производители лъжат клиентите си пускайки автомобил на "зелено" кой то уж ще излезе след 1 година, а излиза след 4 ....евентуално! Знаеш ли колко дето капарираха Роудстар 2 още го чакат :-)
  • 33 Миро

    2 1 Отговор
    С производствен капацитет от под 400 000 коли годишно, моделите S, 3, X, Y и Роудстър 2 в производство, стотици хиляди все още не изпълнени поръчки от 3, Y и Роудстър 2 ...... тези заявени 250 000 кубчета ще видят бял свят някъде ..... 2032 година ....
  • 34 Ами

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Borislav Popov":

    Правилно режим е чуека е от Африка диаманти дреме му за надписани поръчки така ел там вярвай в чудеса и ще стане.
  • 35 Yordan

    2 0 Отговор
    Дизайна е буквално дялан с тесла
  • 36 Друг гост

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Borislav Popov":

    Да. Да. Със 100$ капаро за поръчка и ти можеш да си “поръчаш” 5.