Last news in Fakti

4 Декември, 2019 10:28 8 188 128

Мъск загуби $770 млн. от презентацията на Cybertruck

  • илон мъск-
  • cybertruck-
  • загуби
Мъск загуби $770 млн. от презентацията на Cybertruck - 1

Акциите на Tesla паднаха 6% след презентацията на бронирания електрически пикап Cybertruck. В резултат на това, състоянието на основателя и генерален директор на компанията Илон Мъск намаля със $768 млн.

Според изданието Forbes, демонстрацията на пикапа, която, както знаете, не премина идеално, не внушила на инвеститорите доверие и от там започнали проблемите от финансово естество.

По-конкретно става дума за гафа с уж бронираните стъкла, които не издържаха на удар с метални топчета. Мъск заяви, че трябва още да се работи и проблемите ще бъдат отстранени, но явно не е бил достатъчно убедителен.

Иначе, според Мъск, пикапът ще се предлага в три версии, като цената на най-евтината ще е $39 900. Двумоторната ще струва $49 900, а тази с три електромотора - $69 900. Производството трябва да стартира от 2021 година.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ивайло

    62 38 Отговор
    Колко ли трябва да си луд, за да си купиш това безформено нещо с дизайн на палатка??? Айде не мерси!!!

    Коментиран от #6, #31

  • 2 Ивайло

    42 28 Отговор
    И някой електрождендър веднага ми сложи минуса!!! Нищо, аз няма да го купувам това, ще си има предостатъчно за тях, аз си искам онова старото BMW Alpina B7 turbo от предишната статия, пък нека ми е зле!!! ;)))

    Коментиран от #3

  • 3 мани ги

    30 21 Отговор

    До коментар #2 от "Ивайло":

    елджендърите, в будна кома са.. Аз ти давам +
  • 4 Калахари

    26 18 Отговор
    Жив да го ожалиш африканеца, обеднял бил, а 15-те милиарда долара кредити кога ще върне, той въобще не е забогатявал, защото всичко при него е на кредит, даже според мен скоро трябва да затваря, че май нещато отиват на фалит, всеки роден търговец ще ви кажи търговската тайна, а тя е че се вземат толкова колкото можеш да управляваш, останалото е бреме и несъстоятелност.
  • 5 Cybershit

    27 13 Отговор
    Cybershit ...
  • 6 електрожендар

    26 13 Отговор

    До коментар #1 от "Ивайло":

    Ма некой да те насилва да го купиш?

    Коментиран от #9

  • 7 321

    17 9 Отговор
    Ето това е съвременната дигитална икономика. Днес си излъгал няколко балъка да инвестират в идеята ти и ставаш милиардер. Утре леко стъпаш на криво с някаква такава презентация и се оказва, че си загубил милиарди. И всичко се развива във виртуалното пространство. И така докато не дойдат ФБР да те приберат за борсова измама. Справка Енрон.
  • 8 Driving pleasure

    18 10 Отговор
    Ба загубил, тоз тарикат нищо не губи - едни виртуални пари е загубил. Загубили са идиотите, които са му дали реални средства срещу голи "хартийки".
  • 9 Ивайло

    18 16 Отговор

    До коментар #6 от "електрожендар":

    Никой не ме насилва!!! Просто се чудя на акъла на тия, дето им харесва дизайн за автомобил в стил хеопсовата пирамида!!! Пирамиди, фараони... !!! Хахаха!!! ;)))

    Коментиран от #96

  • 10 34566

    26 28 Отговор
    БТР-а от цели плочи неръждаема стомана дето вдига за 2.9 сек 0-100 бил джендърски, а някаква зализана чалга-алпина била мъжка кола. алоуууу - ние да не ядем доматите с колците. да не се окаже накрая че групичката на антиелектриците сте най-големите гейзери?!?

    Коментиран от #12, #15, #39

  • 11 Borislav Popov

    18 10 Отговор
    Хе, хе, балъци, загубил, виртуална реалност ! Тенденционна статия , с нагласено гръмко заглавие, губят се пари в казиното, а това е временен спад на акциите, утре ще се вдигнат и тогава Мъск, пак ще "спечели" ! Когато Тесла, преди месец откри новия завод в Шанхай и акциите скочиха с 20 % никой не писа тогава, специални статии, а именно, колко милиона долара "спечели" Мъск от тази акция с новия завод. А иначе, тези скачания и падания на акциите с 5-6 процента са си в реда на нещата, чисто борсови игри на спекулантите. Ето днес са се качили вече с 2 %, значи Мъск пак е "спечелил" ! Между другото, да питам антиелектриците, какво стана там с делото против Тесла ? Осъдиха ли ги, скоро ли ще бъде фалита, че ми се е препило пак шампанско ??

    Коментиран от #34

  • 12 Ивайло

    22 17 Отговор

    До коментар #10 от "34566":

    Видяхме го колко е БТР, как му се пръснаха стъклата!!! А да наречеш класическа в автомобилостроенето кола, която се цени по целия свят и хората дават луди пари за нея "кола за чалгари", е извинявай ама това само показва, че разбираш от коли колкото свиня от кладенчова вода!!! Да вдига 100 и за 0,5 секунди все мие тая!!! Няма ли як бензинов мотор, ръчна кутия, задно и класически дизайн, не ме кефи и толкова!!!

    Коментиран от #14

  • 13 Пикапа е готин

    19 21 Отговор
    Пикапа си е готин. На тези където не им харесва, да си видят колите пред блока! Пикапа напомня на нов вид военна машина, нещо като Hummer H1, в нов вид! Не е задължително да е красив, за да се харесва на хората!

    Коментиран от #17

  • 14 34566

    13 13 Отговор

    До коментар #12 от "Ивайло":

    Ти да не си бил на някакви халюциногени че си видял да се пръскат стъклата. Щото аз видях как се спукаха ама си останаха по местата. От там нататък същите глупости - нямало значение за колко прави 0-100 ами колко бръмчи. А пък специално в тоя класически дизайн дето говориш още преди да съм видял шофьора знам че е от боята - ти не знам къде живееш с тия странни разбирания :)

    Коментиран от #19, #22, #67

  • 15 Ивайло

    17 17 Отговор

    До коментар #10 от "34566":

    И още нещо - да, тази алпина си е баш мъжка кола за карачи, защото не разчита на електронни помощници, а на задкормилното устройство!!! За да караш такава кола близко до максимума й, ти трябват сериозни шофьорски умения и топки, откъдето идва и удоволствието от шофирането!!! А тая пирамида ако ще да има брутално ускорение, има всякакви електронни системи и помощници, които убиват това удоволствие и превръщат шофьора в обикновен пътник, ползвател на таблет на колела!!! Разберете го това!!!

    Коментиран от #18

  • 16 пикапа

    7 9 Отговор
    предизвика объркване на борсата!Не се знаеше как ще се приеме!Сега махалото ше се залюлее в обратна посока,за разлика от двг,който бързо се срива надолу.
  • 17 Бачо Киро

    16 7 Отговор

    До коментар #13 от "Пикапа е готин":

    Нов вид? Нов, нов, колко да е нов... Бертоне още през 1974 го пусна с Ламборгини Браво, Астън Мартин през 1979 с Булдог. Тогава изглеждаше футуристично... Може и Дарт Вейдър да е спомогнал... Днес изглежда като рисунка на дете в 3ти клас.

    Коментиран от #20, #21

  • 18 Асен

    12 11 Отговор

    До коментар #15 от "Ивайло":

    Бате,купи си каруца,уменията и емоциите са още по-голями.
  • 19 Ивайло

    7 8 Отговор

    До коментар #14 от "34566":

    Тия от "боята" не могат и да сънуват такава кола, камо ли да я карат!!! Абе к'во съм седнал да обяснявам тука на лаици що е то класика!!!
  • 20 Гадост

    8 6 Отговор

    До коментар #17 от "Бачо Киро":

    Не ти ли омръзнаха еднотипните коментари??Опита ти да се представиш като"спецялист"-всезнайко не минава.

    Коментиран от #23

  • 21 Така е

    5 6 Отговор

    До коментар #17 от "Бачо Киро":

    И точно за това се харесва. Защото от рисунка от 3 клас.

    Коментиран от #25

  • 22 Бачо Киро

    16 10 Отговор

    До коментар #14 от "34566":

    Човек, който търси 0-100 ускорение при пикап и това му е водещ ориентир определено няма никаква идея от пикапи. Сайбъртръка ще е поредната Тесла за тези, които така или иначе пазаруват електрички. За да стане повече от недоразумение на дизайна, което се прави на пикап ще мине доста време, а тя тепърва има да претърпява промени, понеже както е в момента посмъртно няма да бъде произвеждан. Има едни неща, викат им регулации... Та когато и ако един ден излезе, като я пробват потребителите на пикапи, ако не се изложи като пикап, тогава Илон ще може да мечтае за парче от този пазар. За сега и в следващите поне 3-4 години ще може само да се облизва на продажбите на Форд примерно с над милион броя на година от Ф сериите. От 2003 до днес, демек 16 години, те още нямат произведени сумарно толкова автомобили, колкото пикапа продава само Форд за 1 година. Не знам на какво точно феновете на Тесла базират илюзиите си, че превземат света....

    Коментиран от #24

  • 23 Бачо Киро

    12 9 Отговор

    До коментар #20 от "Гадост":

    Не виждам да са ти омръзнали глупостите които дрънкаш. Нито да вадиш доводи някакви. Аз съм любител, не специалист. За да забия глупостите ви в земята е повече от достатъчно. 250000 човека дали по 100 долара, 100% възвръщаеми и вече скачате до небесата, все едно нещо е станало.... Даже не смятате колко години ще ги произвеждат когато и ако почне производството... Едно е хайпът, друго реалността. Фактът, че никой от вас "разбирачите" тук не само не притежава никакъв модел Тесла, а дори не е карал такава, въобще няма да го коментирам. Дървени философи...

    Коментиран от #27

  • 24 Не знам

    7 7 Отговор

    До коментар #22 от "Бачо Киро":

    на какво точно се базират илюзиите ти,че знаеш всичко и че можеш да ръсиш дълги вакуумирани словоизлияния.

    Коментиран от #26

  • 25 Бачо Киро

    10 10 Отговор

    До коментар #21 от "Така е":

    Какво значи харесва? 250000 човека изобщо ясно ли ти е колко пренебрежимо малко число е в автомобилната индустрия? В краят на краищата единствено тези, които ще купят имат значение. Хлапетата, които само дрънкат смешни суперлативи въобще не играят във филма...

    Коментиран от #30

  • 26 Бачо Киро

    6 5 Отговор

    До коментар #24 от "Не знам":

    Ако можеше да четеш, нямаше да питаш.
  • 27 Гадост

    9 7 Отговор

    До коментар #23 от "Бачо Киро":

    Ти не си любител,а дилетант Има разлика!

    Коментиран от #28, #29

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Бачо Киро

    8 5 Отговор

    До коментар #27 от "Гадост":

    Между другото, когато ползваш разни думи, добре е да знаеш значението им. Иначе просто затвърждаваш образа си на палячо.
  • 30 Да де

    6 8 Отговор

    До коментар #25 от "Бачо Киро":

    Но тези резервации са за кола, която ще се прави след 2 години! Ако продажбите започваха веднага, резервациите щяха да са повече.
  • 31 гост

    4 6 Отговор

    До коментар #1 от "Ивайло":

    Адаш, със сигурност бих си го купил ако се предлагаше у нас. За съжаление се предлага най-близко в Румъния. Трябва да имат офис и сервиз у нас, както и суперчарджъри, поне няколко в основните градове, за да се употребяват спокойно тези коли. От години е маркирано Пловдив като планувана точка за суперчарджър, но няма, по наличните платени станции се зарежда с максимум 50кв/ч и искат по 48ст на квч. при разход на колата от 20квч/100км. В САЩ ползвателите на модел 3 плащат по 7-12цента на квч, е Европа средно е на 20цента, в Англия е 12п., у нас доста повече.

    Коментиран от #35, #38

  • 32 гост

    5 6 Отговор
    И само да кажа, че това беше само за деня на презентацията и цената на акциите се нормализира на следващия ден. От презентацията минаха две седмици.
  • 33 гадост

    3 6 Отговор

    До коментар #28 от "Бачо Киро":

    Глупости не коментирам!Коментирам авторите им!
  • 34 Plameni

    10 8 Отговор

    До коментар #11 от "Borislav Popov":

    Tesla в момента предлага повече несъществуващи продукти и модели отколкото реално е успяла да вкара в производство ,а и съществуващите три модела S,X и 3 от общо девет бележат спад на търсене с 50% в последните месеци. Според GLJ Research.
  • 35 Driving pleasure

    10 3 Отговор

    До коментар #31 от "гост":

    Чакай ва... нали щяхте да си ги зареждате у дома тия шитни и да не плащате? За кво са ти суперчарджъри? И за кво ти е представителство в БГ, то не се чупи, хората даже онлайн си го купуваха - взимаш караш до живот, нали така беше? Не се спирай, вземи си,

    Вече и в БГ ги има и хората не се оправдават че ако тва и онова щели нещо си да направят ;) Кажи ако имах пари, ама не се оправдавай с представителство и чарджъри или си само на приказки :)

    Коментиран от #36, #37, #50

  • 36 Borislav Popov

    5 8 Отговор

    До коментар #35 от "Driving pleasure":

    Спокойно, не се притеснявай и зарядни устройства ще има, всяко нещо с времето си ти искаш всичко наведнъж, то така не става,
  • 37 Borislav Popov

    6 8 Отговор

    До коментар #35 от "Driving pleasure":

    Спокойно, не се притеснявай и зарядни устройства ще има, всяко нещо с времето си ти искаш всичко наведнъж, то така не става. В CAЩ рaбoтят 1 636 cтaнции Supеrсhаrgеr. Tеslа плaнирa дa рaзшири мрeжaтa cи cъc зaрядни тeрминaли oт нoвo пoкoлeниe, кoитo щe мoгaт дa зaрeждaт пo три Mоdеl 3 eднoврeмeннo зa eдвa 5 минути.
  • 38 Driving pleasure

    8 1 Отговор

    До коментар #31 от "гост":

    ... и тия 7-12 цента на киловат в щатите ги забрави! от много отдавна няма такива цени! самата Тесла казва в сайта си 28 цента средно за страната същото е и за европа
  • 39 Антиелектрика

    8 4 Отговор

    До коментар #10 от "34566":

    Само се молете да не ви открия с Борко касета, който вчера пък написа, че се радва за кончината на Стефан Данаилов. Тогава ще разберете кой е гейзер и къде растат юмруците.

    Коментиран от #40, #41, #42

  • 40 Borislav Popov

    5 5 Отговор

    До коментар #39 от "Антиелектрика":

    Вауууу, от църквата не излизам, каскетогейзърче, само се моля да не ме откриеш, че като те знам, колко си страшееееен....) П.С.Не е оправдание - Онзи дето се е радвал за смърта на Стефан Данаилов е някой друг трол, който пише със същия ник. Ти поне си опитен трол и би трябало да знаеш, че тук са една сюрия Борковци, а някой пишат със същия ник, всякакви простотийки, за да ме дискредетират, но аз не съм ревлю като теб да се оплаквам, за това на модераторите, просто не им обръщам внимание и продължавам да си пиша с моя ник. Нек си тролят каскетите, на мен лично не ми пречат !

    Коментиран от #44

  • 41 Гост

    4 1 Отговор

    До коментар #39 от "Антиелектрика":

    Публикувано във факти.бг: който вчера пък написа, че се радва за кончината на Стефан Данаилов. >>>>> Колко глупав трябва да е човек, за да напише ткова нещо? Дори и за враговете си не бива човек да говори така. Образът на тоя, Борислав, вече се позавърши в съзнанието ми, и никак не е добре.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Сладур,

    2 1 Отговор

    До коментар #42 от "34566":

    Може ли аз да дойда??Мани го антиелектрика.Той само на вид е женствен,иначе е много пасивен.
  • 46 Виктор

    8 4 Отговор
    Като го гледам това и се сещам за един екшън от края на 80 , началото на 90 , които тогава бешеееееееее (Танго и Кеш)!Те в края на филма яхнаха подобно чудовище и избиха свички лоши.И ако тогава подобна кола изглеждаше интересна и готина на фона на Ладите и Москвичите , към момента бих казал , че подобно нещо изглежда само и едниствено грозна!
  • 47 Borislav Popov

    3 5 Отговор

    До коментар #44 от "Антиелектрика":

    Айде беееее, каскетогейзърче, писнало ми е да чакам, щото ти не си първия клавиатурен бабаит, който ме е заплашвал тук да ме намери и незнам си после кво, да ми направи. Ако взема да ги броя всичките подобни плашипутарници, пръстите и на двете ръце няма да ми стигнат. Аман, значи тук от келешо-бабаити-джигити !!!

    Коментиран от #48

  • 48 Гост

    7 1 Отговор

    До коментар #47 от "Borislav Popov":

    А адрес дал ли си, като чакаш? Какво чакаш, да ти отгатнем адреса ли?

    Коментиран от #51

  • 49 Гост

    8 3 Отговор

    До коментар #44 от "Антиелектрика":

    Бориславе, стига си писал с ника на Антиелектрика, да го компрометираш. На всички ни е ясно, че това не е той, а си ти. Театърът ти не мина. Антиелектрика никога не си е позволявал да предизвиква някого така. Идеята ти е толкова елементарна, че чак плоска, което те издаде, че си ти, а не той.
  • 50 8884

    6 4 Отговор

    До коментар #35 от "Driving pleasure":

    Зарядните на паркингите на хипермаркетите къде ги забравяш? Но иначе, да, интересно защо нито госта, нито Електрика, нито Борето Попов не си вземат по една електрическа Кона например. И е по-евтина, и има представител в България. Може би още събират пари за фотоволтаиците на покрива? Или, чакай малко! Май трябваше денем да продават ток на енергото, за да си я зареждат на служебния паркинг. Или беше обартното. Ох, обърках се. Явно от тия дизелови изпарения съм затъпял...

    Коментиран от #52, #60

  • 51 Borislav Popov

    5 3 Отговор

    До коментар #48 от "Гост":

    Защо да им давам адрес ? Те, казват, че така и така щели ла ме намерели, щото били гооолеми отворковци, един даже ми казваше, че ме открил по ай-пито и по незнам си кво още ме бил открил и ми викаше, чакай гости, идвам, та затова и казвам, че ми е писнало да ги чакам.
  • 52 Borislav Popov

    4 4 Отговор

    До коментар #50 от "8884":

    За тези, които още не са разбрали - Борето Попоа не е Елекирофил ! Борето Попопов е чисто и просто, опозиция на тукашните тролове от сектата на антиелектриците. Не, че не уважавам електрокарите, уважавам ги и с удоволствие бих си взел едно електроавтомобилче с дневен пробег 250-300 км. на мен този пробег ми стига - ей така, но поне за сега с тези цени, не мога да си го позволя. Ако имах такава възможност, щях да си купя, без да се замислям и всеки път, когато минавах покрай бензиностанцията на Лукойл, щях среден пръст да им показвам на тези ненаситни чифути.

    Коментиран от #55, #61

  • 53 Токо

    3 2 Отговор
    Тоя Илъм Мъск съвсем изтрещя ! Дали с Курнелия не пушат от една и съща трева ?
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Гост

    4 1 Отговор

    До коментар #50 от "8884":

    Няма си вземат електричка. И тримата търкалят един Москвич Алеко на задния прозорец с надпис Нас не догонят.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Зомби с квадратно чело

    4 2 Отговор

    До коментар #14 от "34566":

    Пусна С-ка ускорение..... пусна 3-ка ускорение... пуска роадстер ускорение.... пуска пикап ... ускорение, пукса КАМИОН ускорение!!!! Е той с този пикап натоварен ако вдигне за 3 сек 100 и всичко ще се разхвърчи от коритото :))
    А за стъклата ти да не очакваш да паднат :)))))), не видя ли каква яма зейна в стъклото зомби??? Добре че беше гюле а не куршум щеше да мине от едното стъко и да излезе от другото!!!! Ако и ламарината му е такава езък за теглото отгоре.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Borislav Popov

    1 2 Отговор

    До коментар #66 от "Гост":

    Да, да, госта много обичка да си играе с на Борко лоста, кът го хване, изпускане няма !

    Коментиран от #72

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Гост

    4 1 Отговор

    До коментар #69 от "Borislav Popov":

    Издишаш, троле, издишаш.

    Коментиран от #74

  • 73 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #70 от "Антиелектрика":

    Публикувано във факти.бг: Ти изобщо не помниш какво си лъгал и после много удобно пишеш, че никога не си казвал това. >>>>> Той не помни, ама другите помнят.

    Коментиран от #77

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Ludiq

    4 2 Отговор
    Само на малоумниците не им е ясно , че цялата компания е един голям балон.Както беше и биткойна и все още е де
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #95 от "Borislav Popov":

    Браво, браво, браво Бориславе! 100 коментара само по темата. Ама иначе много те бива да правиш забележки на другите, само когато няма какво смислено да им отговориш.

    Коментиран от #103, #106, #110

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Тест

    1 0 Отговор
    Цяло поколение от дрогички и педалчета. Интересно кой дава технологиите на тези фронтмени.

    Коментиран от #117

  • 117 Дрогичка педалче

    0 1 Отговор

    До коментар #116 от "Тест":

    Заради сестра ти станахме дрогички и педалчета щото не ни пуска, тя ни даде и технологиите да караме коли на ток че да те дразним още повече. Доволен ли си сега?
  • 118 Антиелектрика

    1 0 Отговор
    Модератора защо ме трие като пиша, че онова същество е лъжец? Да не ви е роднина, че оставяте неговите постове, а триете моите, след като го хванах в лъжа? Той дори не знае, че на входа за реквизита няма афиши, но иначе бил там. Ако ще модерирате, трийте всичко с обиди и закани, защото винаги електрофилите започват, а после триете нас. Плащат ли ви, какво ли?

    Коментиран от #119

  • 119 Borislav Popov

    1 0 Отговор

    До коментар #118 от "Антиелектрика":

    Ха, ти да видиш, а мен пък модератора, щото ми е роднина, хич не ме трие, когато ти изкарвам тук, кирливите ризи на показ, да те видят всички тук какъв си лъжец и страхливец. Защо не дойде на срещата бе въздухар, дръпна ли ти се фъ.кията ?

    Коментиран от #120

  • 120 Антиелектрика

    0 0 Отговор

    До коментар #119 от "Borislav Popov":

    На коя среща, в Карлуково в лудницата, където си затворен ли? Аз ти дадох описание, дрехи, възраст, а ти се опита най-нагло да излъжеш, че си до входа, където се бяхме разбрали и излъга, че имало афиши, а там НЯМА АФИШИ. П_ТК@ долна, сам падна в лъжливия си капан!

    Коментиран от #121

  • 121 Borislav Popov

    0 0 Отговор

    До коментар #120 от "Антиелектрика":

    Афиши имаше, колкото сси искаш, ама теееееб, теб те нямаше никакъв бе, мунчо, ти само тук се плюнчиш, пред клавиатурата и се правиш на гоолем джигит, ама иначе си въздух под налягане, фшшшшшш и си готов, издухан.

    Коментиран от #122, #123, #124

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Антиелектрика

    0 0 Отговор

    До коментар #121 от "Borislav Popov":

    Абе ти май наистина беше прав, че имаш жълта книжка. Извинявай, сигурно живееш в паралелна вселена, но трябва да те оставям засега. Виж в лудницата си намери друго занимание за сега.

    Коментиран от #125

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Borislav Popov

    0 0 Отговор

    До коментар #123 от "Антиелектрика":

    Не те извинявам и не те знам каква книжка имаш, жълта или розова, но аз бих ти ги дал и двете, защото ти ги заслужаваш, напълно.
  • 126 Антиелектрика

    0 0 Отговор

    До коментар #124 от "Borislav Popov":

    Нервичките ли не ти издържаха та започна самичък да се псуваш - хахахаха Казах ти, че си ненормален, ама не вземаш мерки.

    Коментиран от #127, #128

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Borislav Popov

    0 0 Отговор

    До коментар #126 от "Антиелектрика":

    Хе, хе, а ти защо се върна бе, каскет, нали уж щеше да ме оставяш ?
    Утре, ако искаш ела, ще те чакам около подледа който се намиира между Ловен парк и Лозенец ! Висок съм 175 см, ще бъда с черни джинси и тъмно синьо спортно яке - Пума, в 14 ч. да си там и да не ме излажеш пак, ела, ще ти разкажа какви по точно афиши имаше днес пред входа на НТ.