Last news in Fakti

1 Декември, 2010 10:42 928 0

Norton разкри три нови модела Commandos

Мотоциклетната компания Norton Motorcycles вдигна покривалото от три нови версии на мотоциклета Commando, включително и двуместен вариант, наред с другите два модела.
За двуместния вариант ще трябва да се бръкнете с £ 750 повече от стандартния мотор Commando.

Шефът на  Norton Motorcycles Стюарт Гарнър заяви, че това е първото публично представяне на мотоциклета, а стойността е добра, имайки в предвид количеството работата, което е изразходвано за мотоциклета.  Гарнър споделя, че шасито на байка е променено, за да даде възможност за по-безопасно возене отзад.

Norton работи светкавично, за да отговори на конкуренцият и продължават да създават мотори за осемдневното мотоциклетно изложение в Бирмингам.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА