Last news in Fakti

4 Януари, 2011 09:50 3 012 1

Кралят на драконите оживя в мотоциклет

Мотоциклетът, който виждате на снимките, сякаш е излязъл от анимационен или фантастичен филм, но това не е никак случайно, тъй като той е създаден в чест на едно митологично същество.

Автор на байка е компанията Whitehouse, която е нарекла творението си Ryujin, познато от японската митология като „Краля на драконите”. Мотоциклетът е създаден на базата на Honda Valkyrie, но както и сами ще се убедите няма нищо общо с нея на външен вид.

Въпреки че изглежда огромен, байкът е доста лесен за управление или поне така твърдят от Whitehouse. Неговите габарити са 2 535мм. дължина, 855мм. широчина и 1 125мм. височина, а междуосието му е 1 690мм.

„Кралят на драконите” съвсем нормално е боядисан изцяло в черно. Той е с тегло 296кг., седалката му е на височина 730мм., клиренсът е 90мм., а двигателят е 1 500-кубиков, с мощност 100к.с. при 6 000об/мин. и максимален въртящ момент 132Нм. при 4 500об/мин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жоро

    0 0 Отговор
    този двигател и 6-бр.кобра аспуси ми това е звукът-
    може да проверите в ю-туба-чнг.