Last news in Fakti

11 Януари, 2011 15:54 3 639 2

KIA демонстрира KV7 concept

  • kia kv7

Иновационната дизайнерска концепция на KIA, използвана в новите модели Soul, Forte Sorento и Sportage, беше отново демонстрирана на международния автосалон в Детройт. В Северна Америка корейския бранд за първи път показа своето последно изобретение – концепта KV7. Проектиран като модерен ван с определена SUV насоченост, KV7 не е предназначен за многодетни семейства. Авангардната визия е предизвикателна за хората с активен начин на живот. KV7 е с иновационен дизайн, но е проектиран на базата на градския кросоувър Soul.

При сздаването но прототипа KV7 конструкторите се ръководят от идеята за авангарден куб. Солидна осанка и отварящи се нагоре врати тип "крило на чайка", голяма остъклена площ и задължителните напоследък LED дневни светлини са основните акценти на концепта. Габаритите на новата разработка са: дължина 4 873 мм, широчина 2 033 мм и височина 1 729 мм.

Моделът разполага с двулитров GDI двигател с турбокомпресор и развива впечатляващите 285 к.с. Интериорът също заслужава внимание. Основно впечатление там правят въртящите се четири персонални места и ефектното малко ъглово сепаре. Инженерите са наблегнали и на мултимедийното и информационно обезпечаване на пътниците, като са интегрирали в салона многофункционален дисплей в предната част и допълнителен плъзгащ се таблет, предназначен за местата отзад. KV7 е оборудван и с Wi-Fi модул, а авангардната атмосфера в купето е допълнена от тапицерия в бежево и зелено и под от тиково дърво.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 SDdasd

    10 2 Отговор
    Интересно ... Интериора изглежда супер удобен, wi-fi модул , 285 к.с...
  • 2 Van4u

    4 4 Отговор
    EEEEEEE tva e unikalno