Last news in Fakti

24 Януари, 2011 14:52 2 165 4

Norley Cafe Racer?

Ако смесим рама от Norton и двигател Harley Davidson – това, което получаваме, логично е Norley. Идеята за създаването на такъв мотоциклет дойде, разбира се, от Англия от производителя на рами, носещ името JW Motorcycles. Моторът на снимката, която виждате тук, е първият сглобен от лимитирана серия и се предлага в САЩ, като Norley Cafe Racer. Цената на мотора ще бъде 19 500 щатски долара.

Рамата, включително и шарнира с лагерите и вала, както и задното окачване на двигателя тежат само 14.5 кг. Рамата разполага с 26 градусов наклон. Машината може да се кара със стандартен ремък или да го получите със зъбно колело. Има две опции и за резервоара – газов и обикновен. И двата вида са направени от алуминий. Конкретният байк разоилага с колела от Excell и предница от Ducati. Изборът ще бъде ограничен, ще бъдат произведени само 20 подобни мотоциклета.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 azzz

    1 2 Отговор
    twaa e pylna gr0z0tiqqq! :@
  • 2 кафе реѝсър

    2 0 Отговор
    а ти да не си по-убаф :)...много си е читаво моторчето даже!
  • 3 :)))

    1 0 Отговор
    най доброто: Класика от Нортън, имидж от Харлей и техника от Дукати в едно !!!

    Плюс русото котенце ....
    още по-добре ..
  • 4 mdaa

    1 1 Отговор
    Май русото котенце плюс един GSXR ... А това подобие на мотор от снимките бих го покарал до ТРАНСИНС , там сега плащат добре за отпадъци...