Last news in Fakti

31 Януари, 2011 10:33 1 458 0

Победителят във Верона е Stargate

Мотоциклетното изложение във Верона не е едно от най-големите изложения в Италия, но определено със сигурност привлича едни от най-красивите и атрактивни мотоциклети в страната под форма на ботуш. Разбира се, само един мотоциклет има привилегията да бъде коронован като един сред най-добрите. Имаме честта да ви представим тазгодишния победител, разработен от Garage 65 и базиран на Viareggio – къстъмът Stargate.

Тосканските калайджии не за първи път печелят признание за създадените от тях машини. Миналата година те обраха адмирациите и на Световния шампионат по конструиране с мотоциклета Kosmodrive.

Ръка за ръка с Доменико Морети отново изградиха за Stargate уникална стоманено-алуминиева рама. Мотоциклетът разполага с V-образен двигател и мачка неравностите по пътя със своите газови амортисьори.

Начело на проекта Stargate стои Марко Чинкини и Studio Debenedetti & Fjords Designers, които са отговорни за голяма част от изготвянето на проекта. Морети отговаря за техническата част по мотоциклета. Това е един екип, от който очакваме още много униклани къстъм проекти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА