28 Април, 2011 11:17 1 790 2

Motus MST-01 тестове на писта – уникален двигател

Напоследък, развитието на мотоциклетната марка Motus и техният първи мотоциклет MST-01, се следи под лупа. Най-накрая конструкторите извадиха байка на писта, за да се отдадат на серия тестове, които да покажат слаби звена в мотора, които в бъдеще да бъдат поправени и крайният продукт да бъде перфектен.

Тест пилот-механикът на Ohlins коментира красноречиво:“Това е началото… Не мога да си представя какъв ще бъде готовият мотоциклет“. Конструкцията на машината може да се нарече иновация при моторите – байкът просто следва кривата на завоя, а при подаване на газ се държи много меко. Може да кажем, че Motus MST-01 се държи като състезателен мотоциклет, предлагащ комфорта на турсит.

Не може да не се съгласим, че спортно-туристическият мотор с работен обем от цели 1645 куб.см. изглежда добре.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 слкабо

    1 0 Отговор
    "мотоциклетната матка" и май писателя е шматка

    Коментиран от #2

  • 2 Модератор

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "слкабо":

    Благодаря за критиката, грешката е поправена)))