Last news in Fakti

4 Декември, 2020 11:03 2 986 5

Застреляйте и прегазете няколко коли: нов начин да се отпуснете... с танк (ВИДЕО)

  • танк-
  • стрелба-
  • автомобили

Най-сигурният начин да разпуснете е да унищожите нещо ненужно. Например, управлявайки танк, да навиете няколко коли като палачинки

Застреляйте и прегазете няколко коли: нов начин да се отпуснете... с танк (ВИДЕО) - 1

По-добре да изхвърлите отрицателната енергия върху неживи предмети. Например, хванете лостовете на танк и карайте през стари коли, като преди това сте стреляли по тях от оръдието. Това се нарича „деструктивна терапия“ и не е нищо ново.

Има дори така наречените стаи на яростта, в които можете да унищожите всичко, което ви попадне под ръка. Но всички те са детска игра в сравнение с това, което Rage Yard предлага. Терапевтичната феерия трае два часа.

Всичко започва със стрелба с превозни средства, първоначално с ловни пушки. Това занимание може да изглежда много приятно, но основното забавление предстои. След това „пациентът“ хваща лостовете на 56-тонен боен танк Chieftain

Интересното е, че танкът е същият, като този, който е заснет в шестата част на „Бързи и яростни". На водача му се дава възможност да стреля по автомобилите с оръдието, а след това директно може да прегази въпросните коли. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 zliat

    5 0 Отговор
    Цена??

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Николай Георгиев

    5 0 Отговор
    Има доста хора без ангажименти и с много пари -Защо да не им ги вземат. Браво.
    п.п. А нашите ги нарязахме-срамота.
  • 5 Тойота

    6 0 Отговор
    Следваща стъпка- надпревара по убиване на мухи с гранатомет!