Last news in Fakti

18 Февруари, 2021 15:45 13 199 20

Така ли ще изглежда новата Dacia Duster?

  • dacia-
  • duster-
  • sandero-
  • logan-
  • stepway

Как може да изглежда следващият SUV на марката

Така ли ще изглежда новата Dacia Duster? - 1

Настоящото поколение Dacia Duster е на пазара от 3 години, което не е толкова много в света на автомобилите, но очакваме фейслифт за SUV-то на румънската марка. След като Logan и Sandero бяха обновени изцяло за моделната 2021 година, решихме да ви покажем как според нас ще изглежда фейслифт на второто поколение Duster.

Фейслифта едва ли ще включва много нови промени по купето, като очаквано фаровете ще бъдат променени и ще следват новия дизайнерския език, който от марката вече налагат с новите си леки автомобили. Фарове с нов дизайн на LED светлините ще са най-очевидната промяна в предната част, а броня с промена решетка ще допълва новостите в предната част. Променени фарове за мъгла също няма да са изненада при ъпдейтната визия на Duster.

Промени най-вероятно ще има и в задната част, където стопвете също ще бъдат с нови форми, а поне два нови дизайна на джантите ще бъдат налични за SUV-то. Дали рендъра, който ви представяме ще съвпадне с обновения Duster ще разберем по-късно тази година или в началото на другата, когато се очаква от Dacia да покажат новата визия на единствения високопроходим автомобил в гамата си. До тогава може да прочетете повече какво мислим за новото Sandero Stepway.

Така ли ще изглежда новата Dacia Duster?


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 25 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й ‼

    28 5 Отговор
    Поне играят честно ‼ Рено от Румъния е Дачия! ФВ от Испания е Сеат! Японка от Турция или Унгария🤔 Немски Мерцедес , ама с френски двигател🤔 лошо няма, прост е леко не истинско❗

    Коментиран от #5, #6

  • 2 Ивайло

    30 5 Отговор
    Само сектанта може да каже как ще изглежда новата дачия дъстър - той е главният дизайнер!!! ;)))

    Коментиран от #7

  • 3 Грозна е........

    5 12 Отговор
    Добре че не ви слушат.
  • 4 Шуши

    5 3 Отговор
    А как ще изглеждат високопроходимите джипки на Микренеца?
  • 5 W124,W201-190

    5 14 Отговор

    До коментар #1 от "БАЙ Х@Й ‼":

    глупости пишеш на търкалета , имам предвид MECEDES BENZ W201 /190 се правят само и единствено в Германия ,както КОСУОРТ И ЕВОЛЮШЪН от спортната гама , САМО МЕРЦЕДЕС с тесната лайсна и бес ABS с-ма се прави в Турция
  • 6 W124,W201-190

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "БАЙ Х@Й ‼":

    пърдон ,ПРАВЕХА СЕ !!!.
  • 7 сектант

    21 8 Отговор

    До коментар #2 от "Ивайло":

    аз може би няма да си я купувам защото сегашния дъстър просто не иска да се чупи да му се не види.. иначе бива като че ли

    Коментиран от #9, #13

  • 8 Паткан

    6 8 Отговор
    Мн яка тая Дачия ва хихихихи
  • 9 Анонимен

    7 9 Отговор

    До коментар #7 от "сектант":

    Кое не се чупи. Новите три цилиндрова двигатели са маслояди и трудно изкарват 200 000 км.

    Коментиран от #11

  • 10 Педя чов лакхой

    5 23 Отговор
    Само не знам защо тая новина е в раздел "Авто". В тоя раздел би трябвало да се пише и да се коментират автомобили. Моля преместете статията за Дачията в раздел "Неудачия" или "Недоразумения"
  • 11 сектант

    15 6 Отговор

    До коментар #9 от "Анонимен":

    200 000 ако го караш като краден

    Коментиран от #12

  • 12 Въх

    9 1 Отговор

    До коментар #11 от "сектант":

    На Пампорово колко коли издърпа тази зима с Дъстъра?

    Коментиран от #14

  • 13 pokoloko

    6 2 Отговор

    До коментар #7 от "сектант":

    добре изглежда като за Дачия но да я махнат тази отварачка за бирени бтилки дето е на средата на радиаторната решетка, няма ли някой да измисли една нормална емблема
  • 14 сектант

    9 2 Отговор

    До коментар #12 от "Въх":

    аз до толкова не мога да броя
  • 15 Разбирачо

    13 5 Отговор
    Всичкото премиум е буклук. Всичкото непремиум също е буклук. Всичко от Горубляне пак е боклук. Единствените истински, здрави, надежни, честни, достъпни и не на последно място красиви автомобили са Дачия!!! Който не си купи Дачия се е прецакал. Дачия е марката за народа! Само Дачия предлага народни цени! Всички други нови коли едвам изкарват гаранция, само Дачия не се чупи. Всички други страдат от ръжда, маслояд, дюзи, маховици, ГНП и др, само в Дачия не се чупят. Само в Дачия пластмасата е истинска, както и целият автомобил е истински, а другите произвеждат имитации. Дачия е с най-доброто окачване! И не ми крадът джантитеь емблемите и огледалата!!!
  • 16 Разбирачо

    11 3 Отговор
    За това Дачия е най-продаваната кола в България, защото е най-здрава!!! Влезте във форумална Дачия да прочетете-само добри отзиви има там! Хора, не си купувайте немски боклуци, френски кроасани, японски консерви и корейски имитации на японски консерви. Има само една марка синоним на надежност -Дачия! За две години и половина не съм ремонтирал нищо и нищо не се е е чупило!!! Няма такъм Мерцедес, сигурен съм! Не си давайте парите за боклуци - купетеп си Дачия няма да съжалявате!
  • 17 Разбирачо

    10 3 Отговор
    За всички, които ще кажат че новата кола е скъпа - първоначална вноска на цената на умрел варел от Горубляне. Регистрации, гражданска, продуктова такса са на същата цена. Първата година каското ти е колкото обслужването на горублянката. Данъка ти е под 50лв със сигурност. Да, всеки месец плащам по 360лв вноска(спрях цигарите), но само първите 5 години и след това карам поне още 5 без никакви проблеми, а през това време ще се смените две горублянки, и на двете ще смените дюзи, турбини, гърнета, маховици, спирачки, климатици, окачване, гуми и т.н. В заключение - правете си сметката, пишете си разходите по горублянките и вижте, че съм прав!
  • 18 batkata

    13 2 Отговор
    Дъстъра е един добър вариант. Имам го от 2019 г. и като цяло съм доволен, но съм изминал 17 000км. бензин 1,6 115 к.с 4х4. Забележките ми към него са, че двигателя е слаб особенно с климатик и оттам си вдига разьода на гориво, който на моменти стига до 13-15 л/100. До 110-120 км/ч гори около 9л/100- това е от показанията на борда. Никога не съм го засичал с резервоар пълен-пълен. Пластмасите вътре все още не скърцат. През зимата много си запотява стъклата. Удобен е вътре, но леко с видимоста през челното стъкло нещо куца. Харесвам го като цяло и мисля, че е добре за хора който нямат комлекси за марката която карат. Имам и м.......с и класите личат, но него не мога да го купя за 30 000лв.

    Коментиран от #20

  • 19 Дъстър

    7 1 Отговор
    Дачия Сандеро - ном.1 малък автомобил на Острова, Дачия Дъстър - ном.2 семейно ес ю ви! Когато фактите говорят от развит, платежоспособен пазар, "разбирачите" от Бантустан би трябвало да замълчат! Би трябвало...
  • 20 Луд

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "batkata":

    Висок ти е разхода Пловдив - София на газ 8.5.
    2020 г. С фабрична газ.същия двигател.