29 Юни, 2011 14:42 4 369 3

KTM Super Duke R Superspinne

Попаднах на една доста интересна доработка на KTM Super Duke R, с която просто нямаше как да не ви запозная. Става въпрос за проект на дизайнера Марк Дъгали, който до такава степен е трансформирал байка, че е много трудно да го познаете.

Талантливият германец е приложил в машината много нестандартни решения и е използвал голямо количество карбон, като я е нарекъл Superspinne. Имайте предвид, че в превод от немски „spinne” означава паяк, което не е никак случайно тъй като вероятно сте забелязали двата фара, наподобяващи очите на животното, и графиките върху резервоара.

Според Марк, дизайнът на предния оптекател не е само естетически променен, а е създаден с цел подобряване аеродинамиката на машината, като той го е изработил лично и изцяло на ръка. По отношение на механика обаче, KTM Super Duke R не е получил никакви промени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BMW 335 XD

    7 0 Отговор
    Като цяло мотора е хубав ама с тея два фара няма да се разберем ;д
  • 2 Grey

    7 0 Отговор
    Да... за някоя част на Трансформърс...
  • 3 иван

    0 8 Отговор
    то по грозно не може да е!оставете японците да правят мотори! хахаха