Last news in Fakti

6 Юли, 2011 11:59 5 625 38

Infiniti Etherea влиза в серийно производство

  • infiniti-
  • etherea-
  • nissan

Луксозното поделение на Nissan смята да се включи със собствено предложение в луксозния сегмент на компактния клас. Автомобилът ще представлява серийна версия на прототипа Etherea и ще влезе в пряк двубой с Audi A3 и BMW 1er.

Концептът на Infiniti обра обациите на салона в Женева през март и бе само въпрос на време да стигне до конвейера. Все още няма яснота с какви двигатели ще се оборудва серийната Etherea. По непотвърдени слухове обаче в Nissan омбислят варианта за напълно електрическо задвижване, което означава, че със сигурност ще има поне хибридна версия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 M_SUX

    10 1 Отговор
    Това ми изглежда като мазда Cx-7, а той е джип... а инфинитито щяло да се бори с А3 и бмв 1ер? лат д фак?
  • 2 TDI

    1 3 Отговор
    Изглежда невероятно
  • 3 maksito

    1 1 Отговор
    Kato cqlo kolata si q biva no men li4no mnogo mi xaresvat svetlinite po kolata.
  • 4 rm

    1 0 Отговор
    интериора е страхотен..а и дизайна като цяло е много иновативен
  • 5 HDI

    1 0 Отговор
    страхотна кола като тсяло.само вратите как се отварят,като порта но ............
  • 6 Име:

    1 3 Отговор
    а бе преди малко имаше 1 статия "Нисан преосмисля седана" къде изчезна?!?!
  • 7 Петър

    3 1 Отговор
    Не е никак зле.Тая нощ ще покарам една такава със сигурност. Утре ще разкажа за впечатленията ми от теста! Веднага след като стана към 10- 10 и нещо ще пиша.
  • 8 aaa

    1 1 Отговор
    това си е долна кражба от Мерцедес...

    Коментиран от #10

  • 9 biv6 fen na bmw

    2 2 Отговор
    mnogo e gotina samo vratite da ne se otvarqha kato na angliiska parodiq na kola ma tva ne e bolka za umirane
  • 10 345

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "aaa":

    Ето го и тоя :) Стига с тая дума "кражба" бе хора,този аргумент се изтърка,да не говорим каква глупост е.Би ли ни осветлил от кой точно мерцедес е кражба това Инфинити?

    А относно марката по принцип - който разбира от коли,имам предвид,който наистина разбира,а не е на 15,чул от дедА си и т.н.,си купува Инфинити.Разкошни автомобили
  • 11 520 zender

    0 1 Отговор
    .........ще ви спестя коментара си japan power защото никак няма да ви хареса...пък за това че ще конкурира бмв и ауди-о боже господи-поискала гаргата да се мери по красота със лебеда....
  • 12 345

    1 0 Отговор
    Приятелю,ако Инфинити за теб е гарга,значи за най-красивата жена смяташ Богдана Карадочева,а за най-силен мъж - Камен Воденичаров...
  • 13 520 zender

    1 1 Отговор
    345-какво по точно е инфинити-самопровъзгласила се премиум марка-ми аз лично не я признавам-това си е мое мнение.не си длъжен да се съгласяваш с мен

    Коментиран от #35

  • 14 520 zender

    4 1 Отговор
    От японските признавам единствено лексъс-смятам че тя е премиум колкото бенц и бмв..
  • 15 345

    3 1 Отговор
    Инфинити не се е провъзгласявала в нищо,приятел.Те просто произвеждат и продават коли,който иска - купува и кара.
    Седни в някое Инфинити,разгледай го,запали го,покарай го,дай му жега в завои,после карай нормално и... ще ме разбереш,помни ми думите:) Страхотни коли са,а по вървене - опитай се с някое беемвенце срещу аналогово Инфинити и... ше ме разбереш:)
  • 16 520 zender

    1 1 Отговор
    345-скоро сравняваха инфинити със бмв-във ауто билд.чакай чакай -знам ,ще кажеш ама то ауто билд-не ме интересува субективното усещане на немските журналисти-гледах сухите цифри-бмв -то беше по добро-ускорение мощност разход...

    Коментиран от #19

  • 17 520 zender

    1 1 Отговор
    Много ясно немците си хвалят бмв-то.Това го знам-а аз че съм зомбиран беемвист-и това го знам но вече когато чета за съревнование между бмв и какъвто и да е автомобил гледам двигателите -не ме интересува удобство интериор екстериор и др
  • 18 Niki

    1 1 Отговор
    520 4ak pyk i rahod :D
  • 19 345

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "520 zender":

    Приятел,карай каквото ти харесва,важното е ти да имаш удоволствие,това са просто коли... Но за сравнението - не знам какво са писали в Билд,но разполагах доскоро с 3 подобни материала за различните модели и резулата,меко казано,беше коренно различен.Освен това съм пробвал няколко скромни неща и да ти кажа... меко казано им вярвам,меко казано безрезервно.
    А за двигателите - повярвай ми,че двигателите на Нисан,особено тези в Инфинити,са доста над беемвистките,казвам ти го като някой,който не черпи инфорация и от клипчета в Гугъл и приказките на Гошо Съседа.Иначе карай каквото на теб ти прави удоволствие,но горното е така,приятелю,просто е така

    Коментиран от #37

  • 20 520 zender

    1 0 Отговор
    Абе не говоря за моето бмв-то вече не съществува-продадох го на части,e,има още за продаване..
  • 21 520 zender

    2 1 Отговор
    345-чета само ауто билд,но нямам възможност да покарам инфинити.Все пак те уверявам че се старая да се абстрахирам от субективното мнение на немските журналисти.В интернет влизам само на мобиле за отмора след доста изминати километри..

    Коментиран от #25

  • 22 Stoyan

    3 0 Отговор
    А къде е Дошо, все пак това е Нисан.
  • 23 essence

    1 0 Отговор
    Изглежда доста по добре от грозната единичка.А естествено и качеството ще бъде по голямо.Така че БМВ и Ауди ще имат сериозен конкурент.
  • 24 520 zender

    1 1 Отговор
    essence-аве пич я не ме карай да се смея.Да попитам-знаеш ли защо на бмв и мерцедес не им трябват други наименования за да изглеждат по-благородни-защото те са образеца в премиум сегмента.Другите сега градят имидж-а те са си го създали преди много години и не им трябват други имена за да изглеждат по премиум.

    Коментиран от #27

  • 25 Име:

    1 1 Отговор

    До коментар #21 от "520 zender":

    Как така го продаде??? Кфо стана? Да не си го ударил?
  • 26 520 zender

    3 0 Отговор
    повтарям-разпродавам го-блъснаха ме пред блока докато празнувах-предполагам със сув
  • 27 ....

    6 0 Отговор

    До коментар #24 от "520 zender":

    Много правилно създали са имидж и сега само имидж им е останал защото са въздух под налягане.И точно в този малък клас са като слон в стъкларски магазин.Все повече хора осъзнават че да плащат повече само за име не е оправдано.
  • 28 520 zender

    1 1 Отговор
    виж сега-на бмв и мерседес не им е работа да правят малки коли-аз лично това не го харесвах още на времето..а пък първа серия на бмв-това не е истинско бмв-истинкия баварец почва от 316 нагоре..

    Коментиран от #29

  • 29 Име:

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "520 zender":

    Аз съм на противното мнение точно мисля че БМВ имат нужда от малка спортна кола, каквато беше z3 coupe и старите BMW 2002 и е34 която беше доста по-малка от сегашната м3ка. Спортната кола трябва да е лека !
  • 30 520 zender

    2 1 Отговор
    Име-За мен Е34 е динамичен седан в срав нение със 124 например.Да точно със бенца го сравнявам а не със нисан максима например-не ме разбирай погрешно- не визирам 520..
  • 31 520 zender

    2 1 Отговор
    ....иии..да спортната кола трябва да е лека-Z3 Z4 според мен са хубави коли но не са за мен..
  • 32 Santa Fe

    1 1 Отговор
    Карал съм инфинити FX350, 283 коня, и не съм особено впечатлен. Ускорява доста мудно за конете си; вози много твърдо, усещаш всичко по пътя, но не се усеща голяма стабилност... Много прехвалено, а всъщност за мен си остава една гъзария за американския пазар.
    Виж на GT-R съм нямал удоволствието да се кача, това животно сигурно превъзхожда доста немски машини за същата цена...

    Коментиран от #36

  • 33 Adelin

    2 1 Отговор
    Незнам но на мене това Инфинити ми прилича на новата А-класа на Мерцедес
  • 34 graver

    1 1 Отговор
    Харесва ми като дизайн с иключение на посоката на отваряне на задната врата.
    Като гледам обче колко е полегата задната част се чудя как отзад ще седне човек висок 180 см без да си бие главата. Интериора е наистина красив, но не ми харесва този панорамен покрив.
    Съвсем друг е въпроса че едва ли някога ще караме такъв автомобил. Просто ако имаш възможности да си купиш и подържаш Инфинити всеки би си взел нещо по-голямо (лично меннеие)

    п.п. Приличала на А класа- глупости, прилича на автомобил от компактния клас и това е.
  • 35 razbirko

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "520 zender":

    Значи,да разбираме че премиум марка е тази която само ти признаваш. Повярвай, Инфинити е истинска премиум марка подобно на МВ и БМВ
  • 36 345

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от "Santa Fe":

    "Виж на GT-R съм нямал удоволствието да се кача, това животно сигурно превъзхожда доста немски машини за същата цена..." - това превъзхожда всичко под и над цената си,всичко,приятел.Всичко...
  • 37 mm

    0 1 Отговор

    До коментар #19 от "345":

    колега незнам откъде си черпиш информацията - според мен е от пръстите ... Инфинити имали по-хубави двигатели от БМВ и Ауди - ти гледали наградите двигател на годината последните няколко години??? Знаеш ли коя марка прави дизеловите агрегати на Инфинити? Знаеш ли каква е гамата от двигатели при инфинити? На мен Инфинити ми харесва, немога да кажа на хубавото грозно, но изказването ти за двигателите и сравненията, които си чел между БМВ и Инфинити са меко казани смешни. Дай линк да видиме и ние не говори без факти и наизуст. Инфинити е много хубава марка и си има своите фенове в това спор няма но на двигатели още не са я докарали дотам, че да се конкурират с немските концерни.
    Лека и безаварийна.

    Коментиран от #38

  • 38 V TEC

    1 0 Отговор

    До коментар #37 от "mm":

    Провери кой е най големия производител на двигатели в света.
    Едва ли ставаш такъв ако не можеш да се конкурираш с немците.
    И точно немците през последните години имат най много дефекти в двигателите си.Като почнеш от Фолксваген и стигнеш
    до Мерцедес.А иначе награди по списания може да се печелят всякакви.После е интересно да видиш как се разпадат "високотехнологичните" немски мотори.