Last news in Fakti

16 Януари, 2013 11:29 4 683 8

Новият Rolls-Royce идва

 

Съвсем скоро култовата британска марка ще представи трети модел в своята гама. Новият Rolls-Royce има за цел още повече да подобри миналогодишния рекорд на компанията по продажби. Ще припомним, че през 2012 година Rolls-Royce реализира 3 575 автомобила - постижение, явяващо се най-добро за цялата 108-годишна история на марката. Под вещото ръководство на BMW продажбите на автомобили с марка Rolls-Royce продължават да растат вече трета година подред.
 
Сега, лично шефа на Rolls-Royce Торстен Мюлер заяви, че с новия модел тази тенденция ще бъде продължена. Той разкри още, че предстоящата свръх луксозна кола ще е изцяло самостоятелен и различен продукт. За съжаление Мюлер не разкри никакви подробности около модела, но каза, че официалната му премиера ще се състои през пролетта на тази година. Дебютът на най-новия Rolls ще се състои в Китай, в рамките на автомобилното изложение в Шанхай.
 
Още от изказването на Торстен Мюлер засяга продължаваща финансова криза в Европа. Според него тази тенденция ще се задържи и през 2013 година, но компанията ще навакса намаляващите продажби на Стария континент с увеличаващите се в Китай и САЩ. Ще припомним още, че компанията си е поставила доста амбициозната цел да увеличи своите дилъри в световен мащаб с 14%, като това трябва да стане за период от 5 години. Този месец в Китай беше отворено 15-тото представителство на Rolls-Royce.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТРОШАЧА

    1 0 Отговор
    РОЛС РОЙС – ДРУГ СВЯТ ДРУГИ ХОРА ДРУГ НАЧИН НА ЖИВОТ !
  • 2 гьоринг

    1 0 Отговор
    сега се почва едно плюене и едни смешни коментари.сега гледайте колко разбирачи на ролс ройс ще се изкажат....някой даже ще имат 2-3 в гаража хааххха

    Коментиран от #3, #4

  • 3 всички са баровци и шевофе

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "гьоринг":

    Много ясно. Сега ще се включи златко ладата (бумер камор), ама не, той май имаше майбах:)
  • 4 хитлер

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "гьоринг":

    за ролса ще мълчат
  • 5 соти

    1 0 Отговор
    Преди няколко години имах уникалната вазможност да ме повозят на такова чудо.Супер е.Жалко че мнозинството не можем да си го позволим.Сьгласен с № 1 Пари -власт - статус -родословие и т.н. Но колата е невероятна!!!!!
  • 6 Гаро

    0 0 Отговор
    Извънземно !!!
  • 7 GOLF GTI

    0 0 Отговор
    Karah go minalata sedmica.Pulna ko6nica e.Rubat i grozen i izob6to ne opravda ochakvaniqta mi.Edinstvenoto koeto mi haresa bqha hubavite materiali v kupeto.S 1 duma kola za bogati koito ne razbirat !
  • 8 Shmeker

    0 0 Отговор
    Е ся.. като нямаме пари за ролсове, ще караме големи БМВ-та.. ;)